Ekibimiz 69

Başak (d) 3
Ts 3
Alanya (d) 3
Ankara (d) 3
Göztepe 3
Antalya (d) 3

Başak 69

Ekibimiz 0
Antalya (d) 3
Denizli 1
Konya (d) 0
Kayseri 3
Kasımpaşa 3

Ts 69

Ankara 3
Ekibimiz (d) 0
Antalya 3
Denizli (d) 0
Konya 3
Kayseri (d) 3

Zaten bu senede şampiyon olursak ligi oynamadan bize versinler.

-------------------------Okan----------------
-----Linnes----Emin----Donk----Saracchi
--------------------Seri-----Ömer
-----Feghouli-----Lemina-----Sekidika
-----------------------Onyekuru
images (41).webp

Trabzon'u Rize'yi vs... günahım kadar sevmem. Hele Rize zaten küme düşsün dilerim ki bir daha da çıkamasın. Yandım Allah deseler bir bardak su vermem bunlara eyvallah da diğer tarafta şerefsiz başak denen ne idüğü belirsiz bir takım var. O başkanlarının geçen sene bizim üzerimize nasıl oynadığını gayet iyi hatırlıyorum. Ali ve Fiko'yu da yanına yancı diye almıştı. Yayınladıkları korsan bildiriyi de daha dün gibi hatırlıyorum. Bunların başını göksel denen eleman çekiyordu.

O yüzden bu ne idüğü belirsiz, değirmenin suyunun nereden geldiği belli olmayan karanlık ve şerefsiz takım ile maç yapacağız ve yenilelim diyeceğim öyle mi? Yok öyle bir dünya! Ha zaten puan alma şansımız yok. Demoralize olduk, çok sakat verdik ve takım karantina sürecinde yatmış. Daha kendi evimizde antep denen takımı yenemiyoruz. Ne başakşehir'den ne trabzon'dan puan alabileceğimize pek ihtimal vermiyorum. Ha Galatasaray farklı takımdır, sağ gösterip sol da vurabilir ama bu sefer olmaz gibi.

Ayrıca Trabzon'u günahım kadar sevmememe rağmen başak denen şerefsiz oluşum da şampiyon olsun demek gelmiyor içimden. Kim sevinecek lan bunlar şampiyon olunca? Toplasan 2 tane taraftarı vardır. 2 kişi sevinecek diye koskoca STSL şampiyonluğu p.ç edilir mi o da ayrı konu. Acırım ben o şampiyonluğa yemin ediyorum acırım. Ulan bari taraftarı camiası olan bir takım şampiyon olsun da birileri sevinsin de o kupa da bir işe yarasın diyesim geliyor lakin diğer tarafta da trabzon var :red: Her şeyi geçtim şampiyon olduklarında taraftarlarının çoğu silah atacak, birileri bu salakların kör kurşunlarının kurbanı olacak diye korkuyorum. Yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Bari Sivas olsun diyeceğim ama o da zor.

Ne yapıp edip bu sene de şampiyon olacaktık, yazık oldu...

Kimi koyalım knk sol bekte Marcelo sol kanatta Di Maria mı var? Falcao sakat. Adem cezalı. Mecbur Henry kalıyor forvet oynayabilecek. Sol kanat boş kalıyor bu sefer de. Sekidika dünkü maçta yaptırdığı gerizekalıca penaltı dışında fena değildi. Özellikle attığı çalım sonrası Henry'nin atamadığı top mesela. Veya sol kanada Ömer'i koyacağız mecbur ama o da sol kanatta verimi düşüyor baya.

Kimi koyalım knk sol bekte Marcelo sol kanatta Di Maria mı var? Falcao sakat. Adem cezalı. Mecbur Henry kalıyor forvet oynayabilecek. Sol kanat boş kalıyor bu sefer de. Sekidika dünkü maçta yaptırdığı gerizekalıca penaltı dışında fena değildi. Özellikle attığı çalım sonrası Henry'nin atamadığı top mesela. Veya sol kanada Ömer'i koyacağız mecbur ama o da sol kanatta verimi düşüyor baya.

olabilir........ ama bsehir macinda oynatilicak bi herif degil gibi

Yensek mi yenilsek mi karar veremedim. Bir yanım yenilelim Trabzon şampiyon olmasın diğer. Diğer yanım yenelim yoksa alttan Beşiktaş bize yetişecek diyor. Beraberlik iki takıma da yaramaz. O yüzden kaybedecek bir şeyimiz yok ya yenelim ya yenilelim. Forvet kalmadı, defans kalmadı eksik çok ama böyle bir kadro çıkarsa kbir ihtimal yeneriz.

Okan
Linnes Donk Lemina Saracchi
Seri Belhanda
Feghouli Emre Ömer
Onyekuru

akbaba - falcao
oynekuru - ömer - seri - feguli
saracci - donk - lemina - lines
bos kale
böyle cikarsak belki bir beraberlik cikaririz.

Fatih Terimin gercekten Adaleti varsa.
Gercekten Gelecegi düsünüyorsa.

Kaleci Okan Kocaka sans Vermez, bitdi o is.
Yürekli olalim, Berk Balabani koyardim.
Okandan ne kadar kötü olabilir ?
Hazirlik macinda cok iyi bir performans gösterdi.

Bu arada , Ahmet Calik cezali, Luyindama Lisans yok, Marcao Sakat.
Kaldi Donk.

Defans a Emin Bayram i monte edip, Donk u koyar ve Yedekede Kaan Isiki koayrim.

Selcuk Inan I birdaha görmim,Erkan Süer Kadroya alirim, yedekde dursun.
Bu arada Yunus a 2. Yari sans veririm.

Bu Macda o kadar eksik varken, 1-2 Gence sans vermiyorsak, bize yaziklar olsun.
Sampiyonluk gitdi, Evet CL var ama böyle Futbol oynicaksak gitmeyelim.
Zaten seneye Onyekuru, Andone. Seri ve Lemina gidiyor, simdiden 1-2 genc bulup monte edelim.
Büyük para cepte kalabilir!

Geri
Üst Alt