Yarın Okan hocamı uzmeyecek skoru şüphesiz vereceğiz zaten istesekte direnemeyiz

Galatasaray Sosyal Medya adminleri 15 dk sonra öyle bi video paylaşmalılar ki camiayı gaza getirmeliler..

Kafayı mı yediniz yav?Ne şampiyonluğundan bahsediyorsunuz?O iş Rize'de bitti.Bu maçı alsan ne olacak?Başak ile puan farkı 5 e düşecek.Peki ya sonra Başak 5 puan kaybeder mi?İmkansız!

Ben olsam Taylan forvette cikarim.

Muslera
Linnes Donk Lemina Sarachhi
Belhanda Seri Ömer
Feghouli Taylan Onyekuru

Topsuz alanda defansif anlayisimiz soyle olur

Muslera
Linnes donk lemina saracchi
Belhanda seri taylan ömer
Feghouli onyekuru

Mantikli bence.

taylanı savunma oynatabilir yine. ömer sol kanat onyekuru forvet

feguli gitmeden bi defa doğru düzgün on numarada görmek isterdim
bi ara denenmişti sanırım. belhandayı da illa oynatacaksa sağ tarafta

Fatih hoca Rize maçı öncesinde demişti takimdan umudum yok diye özetle biz Rize'de çok şeyler kaybettik çok

yok arkadaş ya, hesap yapıyorum kitap yapıyorum bu sene olmuyor o iş. geçen sene 8 puan fark varken bütün maçları kazanırsak şampiyonuz diyip geçiyorduk ve öyle de oldu nitekim. fakat bu sene hiçbir hesap bize yetmiyor. 2de 2 yapacağımıza inanmıyorum en başta :(

Başağın puan kaybedeceği maç olsa olsa konya olur başka puan kaybetmez bunlar. Şamp fln hayal

..
IMG_20200627_232516.webp

Okan
Linnes donk lemina saracchi
Seri
Belhanda Emre
Fegh Onye ömer

Rize ve Antep maçını kazansaydık, bu maçı da alınca Başak ile aynı puanda olacaktık sinirlenmemek elde değil

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocamiz, dolayisiyla takimimiz, her iki macin oncesi ve sonrasinda aglamakla mesguldu, mikrofonu goren yakiniyordu, sanki korona ozellikle Galatasaray’a karsi gelistirilmis bir virus.

Besiktas maci oncesi keza ayni, iki gun once esi icin yasgunu partisi organize eden Muslera, futbol oynamaya gelince yabancilari orgutleyip ligi sabote etmekle mesguldu.

Sessiz sedasiz, oyna deyince oynayan, oynama deyince oynamayan bizden kat be kat disiplin icinde olan Basaksehirin ipi goguslemesini izleriz boyle.

İki haftadır hakemlerden çok çeken Galatasaray'ın Başakşehir ile oynayacağı maça yapılan atama sarı-kırmızılıları korkuttu. Başakşehir, Palabıyık ile çıktığı 19 maçta sadece 1 kez yenildi. Sarı-kırmızılılar ise yönettiği 24 maçın 12'sinde puan yitirdi.

Hakemden konuşmayı hiç sevmem her zaman önce takımın performansına bakarım, geçtiğimiz yorumlarım da öyledir AMA Galatasaray düşmanı iki hakemi belirtmek istiyorum:
1-)Ali Palabıyık
2-)Mete Kalkavan.

Şimdi Ts pts kaybetti diye bunlar 1 puan için çıkacak. Biz de eşek gibi kazanmak zorundayız. Tek avantaj bu bizim için.

#BugünGünlerdenGALATASARAY
Lamı cimi yok alacağız bu maçı !

Geri
Üst Alt