Moral bozmak istemem fakat kale boş, ve ilerde forvetimiz yok.

Kazanma ihtimalimiz çok düşük. Başakşehir kazanırsa şampiyon olur tabi ki.

Açık konuşmak gerekirse maç için de hiç heyecanlı değilim.

Kalede Okan, ilerde habire gol kaçıran Onyekuru ile Okan Buruğun Başakşehirini yenemezsin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Viscanın cezasahasına girerken saracchi tarafından düşürüldüğünü görüyorum aman dikkat

İki haftadır hakemlerden çok çeken Galatasaray'ın Başakşehir ile oynayacağı maça yapılan atama sarı-kırmızılıları korkuttu. Başakşehir, Palabıyık ile çıktığı 19 maçta sadece 1 kez yenildi. Sarı-kırmızılılar ise yönettiği 24 maçın 12'sinde puan yitirdi.

Hakemden konuşmayı hiç sevmem her zaman önce takımın performansına bakarım, geçtiğimiz yorumlarım da öyledir AMA Galatasaray düşmanı iki hakemi belirtmek istiyorum:
1-)Ali Palabıyık
2-)Mete Kalkavan.

Beklediğim gibi yine doğranırsak bunların şampiyon olduğu gün o şampiyonluğu ve düzeni protesto edecek çok diğer takım taraftarı olur sokaklarda herhalde. Akp gençlik dışında kutlayan olmaz zaten.

Kafayı mı yediniz yav?Ne şampiyonluğundan bahsediyorsunuz?O iş Rize'de bitti.Bu maçı alsan ne olacak?Başak ile puan farkı 5 e düşecek.Peki ya sonra Başak 5 puan kaybeder mi?İmkansız!

sen kafayı yedin aslanım inanırım inanmakta da mantıklı gerekçelerim var her maç her skora gebe sen inanma rüzgarda etme

Visca denilen serefsiz 1 tane buyuk mac'ta ortalikda oldumuda devamli visca da visca diyorsunuz.

Bu maçı kazanırsak kalan maçlara bakıyorum şampiyon oluyoruz. Allah beni kahretmesin. Yarın yine hayallerim yıkılmasa bari

Geri
Üst Alt