dakika 4 gsde herkes durarak bekliyo basaksehiri sağda verkaçlarla gelen basak, içeri kesiyolar donk esas duruşta duruyo 1-0

Ulan şampiyon olun ya da olmayın açıkçası şu durumda umrumda değil açıkçası ama şu maçı kazanın ya bizi 2 haftada bu hale getirenlere inat Muslera için Marca için Andone için kazanın ya Galatasaray ın kim olduğunu dosta düşmana hatırlatın . Son bir şarkı istiyorum kardeş son bir şarkı

Ulan bu sene o kadar son dakkada puan kaybı verdik ki hiç birine yanmıyorum sadece geçen hafta son saniyede yenen o gol olmasın o kadar çok isterdim ki. Düşünsenize şimdi puan durumu
59
58
53
olsaydı. Başağı yendik mi 59-58-56 kesin şampiyonuz derdim.

Ama simdi imkansız

dakika 4 gsde herkes durarak bekliyo basaksehiri sağda verkaçlarla gelen basak, içeri kesiyolar donk esas duruşta duruyo 1-0
1593294347859.webp

Yunus Akgün yarın kadro da olur. A Spor’da Emre Kaplanın açıklayacağı sürpriz isim Yunus Akgün.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Palabıyık TS’nin önünü açmak için atandıysa? Başak ligin tavşan atleti zaten. Şampiyon olmasa kimse üzülmez. Üstelik lehimize hakem hatası yaptırıp algı kasabilirler. Yarın bir şekilde puan alırsak şaşırmam. Normal şartlarda Okan FT’yi ezip geçecektir.

Muslera
Donk Emin Lemina
Linnes Belhanda Seri Ömer Saracchi
Feghouli Onyekuru

Okan

Emin Bayram - Lemina - Donk

Linnes - Belhanda - Seri - Omer - Saracchi

Feghouli

Onyekuru

3511 olur mu? 4lu defans ile oynayinca Donk-Lemina stoper ikilisi sıkıntı olur.​

Okan

Emin Bayram - Lemina - Donk

Linnes - Belhanda - Seri - Omer - Saracchi

Feghouli

Onyekuru

3511 olur mu? 4lu defans ile oynayinca Donk-Lemina stoper ikilisi sıkıntı olur.​
Belhanda(K) olmalı, belki böyle hafiften gazlanır da mahmutu falan yine yerden yere vurur yoksa işimiz zor

Geri
Üst Alt