muslera marcao ki son haftalarda çok iyidi sakatlandı şeref yoksunu hakemler paso üstümüze oynadı corona meleti yüzünden takım tam form tutmuşken liglere ara verildi.Bu maçı alırsak çok zor ama en az tese kadar şansımız olur

Resim

heyya heyya selçuk uni selçuk uni

Terim mağlubiyet konuşmasını hazırlamıştır bile. Hesap makinelerini yerine koyun.

Kazanırsak son 5 hafta kala 5 puan fark kalıyor. Aslında iki maça bakar ama bizim 6 da 6 yapma olasılığımız zor, olur da buradan şampiyon olursak rakipleri düşünemiyorum :asd: Bu arada şampiyonluk falan artık beni heyecanlandırmıyor. Geçen yıl başak maçına gittim şampiyon olduk 10 dk marş söyledik sonra herkes evlere dağıldı :asd:

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boşuna ümitlenmeyin sonradan üzüntüsü daha kötü oluyor çünkü geçen sezon 8 puan arkaya düştüğümüzde şampiyon olacağımızdan emindim ama bu sezon öyle değil malesef bugün yensek de fark 5e iniyor başakşehir kime yenilecek üstüne kimle berabere kalacak hem biz bu kadar eksikle nasıl bütün maçları kazanacaz üstelik hakemlerin bize karşı tutumları da ortada keşke olsa ama imkansız gibi birşey yani

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kalede Okan var stoper yok forvet yok
Beraberlik bile mucize olur fark yemeyelim yeter

Hakem şerefsizleri olmasa şu an trabzon ile bir başakşehir ile iki puan fark olacakdı.
Bu maçı aldığımız taktirde lider olacakdık..

Hani futbol camiasındaki tüm şerefsizlerin hiçbirşey olmamış gibi yapmalarını anlıyorumda Galatasaray camiasınında başta başımızdaki yöneticilerinde hiçbirşey olmamış gibi devam etmeleri çok büyük rezillik.

Senelrdir söylüyorum.
Her zaman söyleyeceğim.
Eski,yeni farketmez Galatasaray yöneticilerinden nefret ediyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boşuna ümitlenmeyin sonradan üzüntüsü daha kötü oluyor çünkü geçen sezon 8 puan arkaya düştüğümüzde şampiyon olacağımızdan emindim ama bu sezon öyle değil malesef bugün yensek de fark 5e iniyor başakşehir kime yenilecek üstüne kimle berabere kalacak hem biz bu kadar eksikle nasıl bütün maçları kazanacaz üstelik hakemlerin bize karşı tutumları da ortada keşke olsa ama imkansız gibi birşey yani

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz kazanırsak haftaya Poldi affetmez :)

Geri
Üst Alt