donku forvete yollayip
stoperi linnes
sag beki sener yapardim ben

akbaba hic sahada yok

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

5 maç oldu kazanamıyoruz bu ne rezillik yav bjk bile yakaladı bizi

Korona bir bizi vurdu anasını satayım!!!!

Yok böyle saçmalık ya!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En avantajlı pozisyondan en kötü pozisyona düşecez bu gidişle şu hale bak. Boktan bjkyle fb dibimizde girdi anasını satıyım.

izlemiyordum maçı, burda ilk yarı yorumları okuyunca tamam dedim yenildik yüzde yüz. ne zaman iyi oynayıp atamadıgımızı görsem asla o maçı kazanamıyoruz . neyse bu sene zaten ilk haftadan beri hiçbir maç hak etmedik. yapacak bir şey yok. bu seneden kalan tek iyi şey feneri yenmiş olmamız oldu

Maalesef inanılmaz gevşek oyunculardan kurulu bir takımız. İlk yarı ayağa pas kalitesiyle oyunu götürdük, 2. yarı 5 dakikalık yalancı baskıda kırıldık. Takımda ne lider var ne kaptan. Herkes eksik oynuyor, cezalı oynuyor, yeniliyor da ama bu kadar niteliksiz, karaktersiz takım az ligde.

irfan bizim orta sahayı suya götürür susuz getirir normal yani bu olay seri hariç hepsinden kaliteli irfan
Mesele suya götürmesi değil o tartışılmaz zaten.. be kardeşim hiç mi antrenmanda çalışıyorsunuz ortalara önünde kimse yokken halı sahada ısınır gibi mi çalışıyor bunlar

Şu maç, sezonun iflasının ilanıdır. Açık açık, şöyle bir sezonun içine edilmiştir. Bu konuda herkes şapkasını önüne koyup düşünmelidir. Böyle karma ne olduğu belirli olmayan bir takım kurmak yerine, biraz emek verip gelecek vaadeden bir takımı yarı bedele kurabilirdik.

Geri
Üst Alt