⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Yarim sifir olsun bizim olsun maci. Resmen 3cu haftadan final macina cikacaz. Yenilirsek fenerde yenerse işler yaş. Arada 8 puan fark olursa. Her nekadar sikecide olsa hakemler yardim da etse buyuk camia sonucta. Gecen sene basaksehirle yaristik taraftarsiz bi takim ve farki kapadik ama simdiden 8 puan fark olursa fener iyice ruzgari arkasina alir..

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman bugüne kadar 8 kez rakip oldu.

Terim - 6 galibiyet
1 beraberlik
Karaman - 1 galibiyet

Yarim sifir olsun bizim olsun maci. Resmen 3cu haftadan final macina cikacaz. Yenilirsek fenerde yenerse işler yaş. Arada 8 puan fark olursa. Her nekadar sikecide olsa hakemler yardim da etse buyuk camia sonucta. Gecen sene basaksehirle yaristik taraftarsiz bi takim ve farki kapadik ama simdiden 8 puan fark olursa fener iyice ruzgari arkasina alir..
ilk 3 macta 0 galibiyet alan takim sampiyon olamaz

Şu maçı alıp,kendimizi milli araya atalım.Milli aradan sonra asıl maraton başlıyor.

Şu yoğun gündemde
Konsantre olmamız gereken en önemli şey bu maç
2 maçtır konsantre olamadığımız için puan kaybettik zaten yeterince

Bu maçtan cidden çekiniyorum iyi oyuncular aldı Kayseri bizimse durum çorba gibi birde Selçuk gibi belamiz var

kazanmak zorundayız eğer kazanırsak 2-1 ama hayat ummadığımız şeyleri karşımıza çıkarıyor gerçekçi bakarsam 2-2

Kayseri'de birşey yok Fatih hocam bu maç için özel hazırlamıştır takımı basıp geçeceğiz inşAllah

Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Zorunda olduğumuz zaman kazandığımızı herkes bilir...

Geri
Üst Alt