⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Bu maç döndüğüne göre maç sonunda başkanlarıda ağlama şenliği yaptığına göre totemler tamamlanmıştır henüz 3. haftadan.

Şampiyonluğumuz H.O.

8 kişi kayseriyi yenemiyorduk,bu hoca denen adam kendini toparlamıyorsa bir an önce istifasını versin

Emre Mor çok top kaybı yaptı ama durgun takıma hareket katıyor mutlaka süre almaya devam etmesi lazım. Ayrıca Jimmy sakat mı neden düşünülmüyor ?

Öyle bir galibiyet ki Akhisar maçıyla eş değer

Öyle bir galibiyet ki Rize maçıyla eş değer

Mekanın sahibi geri döndü :emrah:

Relaks olun ortam istedigimiz kivama geldi. Kasimpasayi döveriz Falcao Hattrick

kayseri başkanı tam bir yauşak..

hakem 3 hatası var. emreyi haksız yere attı. yediğimiz 2. golden önce atılan dirseği atladı. Ve attığımız ilk gol afsayt değil. ona içerde ayar çektiler.
Atılan o dirsek için hakemi aldatıyor diyen arkadaşlar var. Nasıl insanlar ben anlamıyorum. Kendilerine o dirseği vursan 1 hafta yerden kalkmayacak adamlar ahkam kesiyor şaka gibi.

Sen dünya yıldızları da alsan seni kurtaran 2 tane Türk oyuncunun gösterdiği azıcık hırs oluyor. Böyle maçlar da aslında ders niteliğinde. Konuşulacak futbol yok ama maçta konuşmaya değer 2 oyuncumuzun biri Ömer diğeri Adem. Bunun üzerine hareket etmek lazım.

bu arada hoca bu mactan ders almazsa mevcut sahada yürüyen takım deplasmanda 11 kişi hicbir takımı yenemez.

Burada bazı kuşlara şunu söylüyorum korkmayın olum takımdan bu takımdan bir bok olmaz an itibaryle ama hakkımızı kimse yiyemez ergenlik yapmayın hakeme rağmen alanızı üst üste koyduk daha geçen hafta 10 dk da 3 penaltı attınız mallar.

Geri
Üst Alt