⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Yine 4-3-3 benzeri bir dizilişle sahada olacağız, tabi bu kadar simetrik oynamıyoruz asimetrik bir diziliş olur Ömer sola kayar Belhanda biraz daha hücuma atar kendisini Feghouli yeri gelir ortaya girer, Babel arka direkte 2. forvet gibi pozisyon alır vs. vs.

52755.jpg

Ama ben uzun zamandır böyle oynamamıza rağmen hala bu sistemin hakkını veremediğimizi düşünüyorum. Bu sistemi oynamak için öncelikle beklerinin çok yüksek tempoda oynaması hücumda genişlik kazandırması lazım takıma, bu sistemi oynamak için çok hızlı ayağa pas yapmamız gerekiyor sürekli aynı yere oyunu sıkıştırmak değil de hem sağa hem sola oyunu çok hızlı aktarabilmemiz gerekiyor

Tabii en önemlisi bu sistemde ne olursa olsun rakibe çok sağlam basmak gerekiyor onların oyunu ele almasına izin verirsen bizim gibi takım boyu fazla olan takımlar için intihar olur

Ya stoperlerimiz Marcao&Luyindama ile en ilerdeki Diagne'ye kadar bir blok halinde oynamamız gerekiyor ya da rakibe amansız bir baskı uygulamamız gerekiyor, biz bu ikisini de yapamadığımız için rakibi oyuna ortak ediyoruz biz hücumda ilk başta saydıklarımı yapamadığımız için rakibin kilidini bir türlü açamıyor bireysel futbolcularımızın yetenekleri veya rakibin hatasıyla gol aramak zorunda kalıyoruz

Diagneyle destek versek neye yarar hoca istemiyor oyuncu desen mental olarak sahdi şahbaz oldu

Adama 6 aydır küfür et, git de sonra yalandan maç öncesi destek ver...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kadronun filan önemi yok zaten 2 oyuncumuzun bonservisi kayserinin 25 adamını alacak durumda

hocaya da oyunculara da tek lafım çıkıp top oyatın top oynayın

skor zaten gelecektir

En son 73/74 sezonunda kayseride yenilmişiz bunlara..

Şansımız tutuyor yani iyi denk geldi.

Ömer sol kanat Babel Diagne çift forvet olur mu dersiniz? Maç içinde deneyebiliriz bunu bekliyorum yani

Geri
Üst Alt