Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
1. Yönetim degismeli.
2. Terim sportif direktör olmali.
3. Iyi bir TD gelmeli.
2. Olay icin allah korusun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Yönetim degismeli.
2. Terim sportif direktör olmali.
3. Iyi bir TD gelmeli.
Top hep bizde rakibşn pozisyonu yok geçen hafta da domine ettik kırmızıya kadar ama takım bas bas bağırıyor forvet diye bunu görmüyor göremiyorlarDiagne kadar yeteneksiz beceriksiz bir forvet ilk defa görüyorum. Bütün maç tek olumlu hareketi bi tane feghouliye pas attı o başka hiçbir şey yapamadı, yapamıyor. Top saklarken düşüyor pozisyon almayı bilmiyor hava topu sıfır. Takım oynayamıyorsa forvette bu yeteneksiz var diyedir. Adamı futboldan soğutur.
Harbi bartali bartali dedik de bu takım hiç çalışmamış gibi. Herkes ruh gibiFizik gücü 0
Kondisyon 0
Bir takım ancak bu kadar kötü hazırlanır. Bartalli denen yandan yemiş derhal kovulsunnn
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu maçı bir şekilde kazanırız Kayseri Çok Kötü Takım da.Bizim Takımı Falcao'da zor kurtarır gibime geliyor.
Hızlı adam istiyoruz dedikçe bunlar illaki ağır adamlar alıyorlarBabel, Onyekuru'nun tozu olamaz tozu. Bu Youtuber bozuntusu çük kafalıya 3 yıllık sözleşme yaptılar bi de.
Oyuncular kıpırdamıyor. Takım moddan düşmüş. Yönetim acilen gitmeli..Oldum olası mağlup durumdayken Musleranın topu oyuna yavaş sokmasını anlayabilmiş değilim
rezile razıyım. Oynuyor muyuz?REZİL OYNUYORUZ REZİLLLLLLLLLL