⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Diagne kadar yeteneksiz beceriksiz bir forvet ilk defa görüyorum. Bütün maç tek olumlu hareketi bi tane feghouliye pas attı o başka hiçbir şey yapamadı, yapamıyor. Top saklarken düşüyor pozisyon almayı bilmiyor hava topu sıfır. Takım oynayamıyorsa forvette bu yeteneksiz var diyedir. Adamı futboldan soğutur.
Top hep bizde rakibşn pozisyonu yok geçen hafta da domine ettik kırmızıya kadar ama takım bas bas bağırıyor forvet diye bunu görmüyor göremiyorlar

Babel'e çok tilt oluyorum 0 defans hücuma çıkarken de kıçını kaldıramıyor. Yaptığı en iyi şey olan vuruşu da yapamadı e bari onu yap kardeşim niye aldık seni ?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Herkesin kafalar başka yerde arkadaş, kimse çevre kontrolü yapmadığı için çabuk oynayamıyoruz yada gol yiyoruz. Bu ayakların titremesi ne zaman geçecek, şampiyonsun lan sen

Diagne'ye de laf etmeyin artık. Pozisyon oldu da adam taca mı attı. Bizim golcüden cok ortasahaya ihtiyacımız var. Tabi sol tarafımızdaki Naga ve Ömer'i saymiyorum bile.

ulan hadi hatalı gol yedik

eee gol pozisyonumuz da yok ??

ne çalışıyor bu takım tüm hafta ????

hiçbirhalt yapmıyorlar

izle Terim izleeeeee müthiş Galatasaray'ı izle..

geçen hafta da müthiş oynamıştık zaten dimi ?

Hiç tempomuz yok.Muslera bile topu oyuna 30 saniyede sokuyor.İkincisi de disiplin yok.Belhanda yine saçma sarı kart gördü, Lyundama bb laubali iki hareket yaptı (biri gol oldu)Diagne zaten ön alanda baskı yapmıyor,ikinci yarıda maçı çevirecektir yine Feguli ama takım fiziksel olarak bitik.

Geri
Üst Alt