⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Maci halen kazanma ihtimalimiz yuksek yalniz uzun donem icin isik yok malesef.

Ne hakemı ya sen ne oynuyosun Allah aşkına.

Ne yapıyoruz biz?

takım iyi hakem kötü mü diyoruz? boş polemik yapmak için alıntı yapma. 50 tane faul var sarıyı biz görüyoruz.
Sor takımı söyleyeyim.
1)Nagatomo ve Mariano ölü gibiler.
2) defans hattı çok ilerde geri dönemiyoruz.
3) oyun kuramıyoruz.

Bir kere bu rezil 2 tane bek ve sürekli içeri girmeye çalışan 2 kanat oyuncusuyla nasıl tempolu ve hızlı oynamamız bekleniyor? Adamların yürüyecek hali yok sanki 2. uzatmaya giden kupa maçı gibi oynuyorlar. Böyle 2 bekin varken tempolu onyekurunun yerine babelin gelmesi ve 2 bekin geçen senenin bile çok uzağında olması kayseriye bile yenilmeni sağlıyor işte.

Takım doymuş. Defalarca yazdık 3-4 tane fişek gibi genç oyuncu alınmalıydı diye. Nagatomo Babel kanadı utanç tablosu resmen. Forvetin yok. Belhanda 1 iyiyse 2 kötü. Perşembenin gelişi Çarşambadan belliydi.

Herseyi geçtim şu belhandanın artis artis konuşmaları varya her maç gereksiz sinirlenmeler hakeme atarlanmalar, ulan 10 numara giyiyosun diye kendini hagi mi sanıyorsun.Kimlere kaldık.
Psg bişey deneyecek bizle ben söyliim.

mariano nagatomo feghouli 2 sene önceki gibi degil adamlar 2 yas yaslandi. bunlar zorlanirken bunlardan daha yaslisini ve hantalini transfer ettiler o da youtupcu babel

Savunma anlamında rezil bir Kayseri varken pozisyona bile giremedik. Falcao gelse ne gelmese ne masraf yapılmasın boşa.

Bu skor yönetime degil Fatih hocaya yazar. Falcao disinda yonetim kimi alamadi takima? Hayaldan öte transferler yapıldı.

Herzaman demisimdir.. Hocamizin taktigini cozemiyorum. Ha taktigimiz varmi, onuda cozmus degilim. 2 sene ust uste sampiyon olmus takımımı izliyoruz suan? Eskiden Galatasaray dendiginde bir korku olurdu rakipte. Suan ise herkes 'bu takimdan puan alabiliriz' diye dusunuyor. Heleki kendi evlerinde. Acil sıkı yönetime gerek var. Ne yapip ne edip acil birseyler yapilmali. Kelle gerekiyorsa kelle

Yav hala kadroya bok atanlar var, belki de tarihin en iyi kadrolarından biri kurulmuş vaziyette, bu işin artık sadece bir sorumlusu var, gözlerinizi öyle kör etmişsiniz ki hala kabul etmekte diretiyorsunuz.

Kötü oynuyoruz tamam da 2 haftadır otçu zenciler yüzünden yediğimiz goller çıldırtıcı

Ne yapın edin hızlı kanat alın Babel de yedek forvet olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt