⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Hep dedik, bu takım geçen yıl doğru dürüst futbol oynamadı. Onyekuru kalmış, Falcao gelmiş olsaydı da her şey düzelmiş olmayacaktı...

Geçen yıl rakiplerin hepsi kötüydü; şimdi hepsi imkanları ölçüsünde kadrolarını yeniledi. Biz ise yedek kadroyu güçlendirmeyi marifet saydık. Asıl ilk 11 de köklü revizyon gerekiyordu...

Kanada inmesi gereken adamlar kale önüne doluyor stoper 40 m yerden pas atıyor böyle oyun mu olur. Herkes cagne diyor ama biz daha orta açamıyoruz. Cezasahasına bi top getir sonra forvete söv. Biz anca ağır ağır kırda dolaşır gibi top yapıyoruz. Muslera da bi topu hızla başlatmıyor durmadan etrafına bakıyor topu yere atıyor sonra oyuna çıkıyor bu esnada adamlar çoktan yerlerini almış oluyorlar

biraz daha genc oyuncular kiralamaliydik

opsiyon vs önemli de degil

Şu al ver sağ sol ileri geri kabız pas oyunu bitane alıp gidecek oyuncu yok. Barcelona ya yakışıyor bu oyun. Biz bildiğin 3.sınıf emitasyon üretim hatası barcelonayız

Yönetim iyi, teknik kadro zaten efsane. Yangıncılık yapmayın. Hayırlıyısla 3 haftaya dandirik Brugge'dan güzel bir tokat yiyelim de belki o zaman hatayı nerede arayacağımızı idrak ederiz.

Hayır normalde üç haftadır hakemler anlaşmış gibi üstümüze oynuyorlar tamam da bizim oyuncular da her maç rakibe ikramın bir yolunu buluyorlar. Şimdi böyle bir saçmalık yapılmışken rakibe verilmeyen en az 2-3 sarıdan ısrarla ve dördüncü hakemin gözü önünde yanlış verilen taçlardan nasıl bahsedeyim ben. Artık kendilerine gelseler iyi olacak.

Bu futbolcular top bizdeyken topuklarından zemine çiviyle çakılmış gibi hareketsiz kalıp, ayaklarına top bekleyeceklerse orta sahası biraz hareketli 2. lig takımını da getirsen karşıya, sahada bundan fazlasını göremeyiz.

Oyunculara nerede ne yamasini veya yapmamasini gosterecek bu bilince yukseltecek ekip lazim çok acil bakın. Biri ust uste iki kere adama dalar digeri bakmadan geri pas verir. Digeri nerede duracagini bilmez. Bir baskasi izler.
Kardeşim teknik heyetin yetersiz oldugunu ne zaman kavrayacagiz acaba.

Resimdeki gibi bir abimiz gelsin şu takıma da az futbol izleyelim.

Bu takım bu kadar kötü oyunculardan oluşmuyor. Çok iyi kadromuz yok. Ancak bu kadar kötü oynamaz bir takım.

Oynayana değil oynatana bakın

Ciddi söylüyorum artık Falcao’ya gerek yok, havlu attık 1 sezon boşa 6m vermeyelim. Hedef ilk 5 olsun avrupa ligine gidelim bari

Geri
Üst Alt