⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

feghouli afrika kupasında kupa kazanıp ameliyat olduğu halde takımın en iyisi böyle takıma da kurana da yazıklar olsun
takima daha 2 hafta önce katilan zonzi en iyisi. o da roma kampini yedi. hazirlik maclarinda da pek oynatmamislar herifi.

iste terimin hazirladigi oyunculara kiyasla o zonzi bile fark ediyor. antrenmanlar kamplar kalitesiz bizde.

Belki feghouli bize 1 puanı getirir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligin Juventusu oluyoruz PSG si oluyoruz diye hayal kurmuştuk maalesef bizden olmaz bugün yensek bile durum aynı bu takımla bu anlayışla başarı beklemek hayal...

Babel bu yaşta kanat oyuncusu olamaz. Neye güvenerek 3 sene imzaladılar bunla. Trabzon bile Sturridge gibi bir adamı 1.5 dan imza attırıyor o bile 1+1 yapıyor

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Sabahta yazmıştım... Sağlamından 2 - 3 gol daha yersek iyi olur kulübe kaos lazım şuan eğer geleceğimizi kurtarmak istiyorsak bu maçtan 3 puan almamamız lazım. Kelle gitmeden düzelmeyecek bu takım artık bu yönetimden mi olur teknik heyetten mi olur kadrodan mı olur bilemem ama bu böyle gitmeyecek belli.

Bi cacık olmaz .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu skor yönetime degil Fatih hocaya yazar. Falcao disinda yonetim kimi alamadi takima? Hayaldan öte transferler yapıldı.

Herzaman demisimdir.. Hocamizin taktigini cozemiyorum. Ha taktigimiz varmi, onuda cozmus degilim. 2 sene ust uste sampiyon olmus takımımı izliyoruz suan? Eskiden Galatasaray dendiginde bir korku olurdu rakipte. Suan ise herkes 'bu takimdan puan alabiliriz' diye dusunuyor. Heleki kendi evlerinde. Acil sıkı yönetime gerek var. Ne yapip ne edip acil birseyler yapilmali. Kelle gerekiyorsa kelle
Fatih terim'in kadro mühendisligi hep rezildi ve olacakta. Ilk sene tudorun kurdugu kadro bizi sampiyon yapti, ikinci sene yine az cok o kadro bizi idare etti. Aldigi futbolcu ortada, 13m diagne gömdürdü. Aysal zamaninda gitti 8-9m euro amrabata gömdürdü, ikiside 2-3m euro degerinde futbolcu.
Bu futbolu baska T.D oynatsa, coktan kovulmustu. Terim'in taktikten anladigi falan yok, bu sene ilk 4e gireriz ancak.

ilk 15-20 dakikada atarsak iş değişir.

diğer türlü 2-0 olmaya daha yakın bir maça döner kalan bölüm.

Gereken hamleleri yapamayan yönetim kusura bakmasın, bu maç kaybedilirse yol yakınken gereğini yapsınlar. Ocak ayında bunları başımızda görmek istemiyorum artık.
3 kulvarda mücadele edecek takımın sadece 1 forveti var , yedek orta saha yok, defansin yedeği yok, allah sizi bildigi gibi yapsın..

Geri
Üst Alt