⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Falcaoya boşuna dünya para vermesinler bu takımın çok daha önemli sorunları var dedik 2 aydır tüy bitti dilimde. Statik yaşlı bi takım ve futbolu kaostan ibaret sanan bi hocayla anca bu kadar. 33 yaşındaki babelle 3 yıllık sözleşme, düşündükçe beyin mcıklaması geçiriyorum. Ve bu adam kanat yani ileri geri çalılnası lazım hızlı olması lazım. Orta sahaya beklere değinmiyorum bile.

aylardir diagneyle ugrastigi kadar su nagatomoyla orta sahayla kanatlarla ugrassaydi takim adam olmustu.

tek bildigi diagneyi cikarip babel aygirini forvete cekmek.

yazik be. 30 gollü forveti bile yediniz bitirdiniz bir babel ugruna.

Marianoyu savumaya tam gaz devammmm hahaha 40 saniyede ne kadar sıçılabilirse sıçtı adam ya şaka gibi.

Ah onyekuru ah su adami mumla ariyoruz. Bu onyekuru babeli donunda sallar yemin ediyorum
Yapmayin usta. Onyekuru ile bu takim 4 ic, tonlada deplasman macinda puan kaybetti. Tamamen kendisine oynayip takim oyununa sifir katkiyla sezonu bitirdi. Avci mallik yapmayip Adebayoru kullansa hicbir sekilde sampiyonluk sansimiz olmazdi.

Yonetim su takimi izlese kopek gibi kiralik maliyetsiz oyuncu kovalardi oyle boyle degil her saat baska haber cikardi. Buyuk sacmaliklar soz konusu

Bunlar ne şeyime çıktı buralara
IMG_20190830_203630.webp
IMG_20190830_203628.webp
IMG_20190830_203618.webp
IMG_20190830_203614.webp

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Sanki geçen sene Diagne müthiş oynuyordu, öyle yada böyle adam gol tehlikesi, çıkar Nagatomo’yu Ömeri sola al, Belhanda-Nzonzi önüne Fegh, Babel-Diag-Mor. Böyle olmalıydı.

İkinci yarının şu başlangıcı maça ve hatta sezona ait tüm ümitlerimi yıktı attı.

Geri
Üst Alt