- 26 Kasım 2012
- 185.494
- 257.960
- 5.998
bir sezon boyunca teknik direktörlük yapmayip twitterdan adalet arayan sn hocamiz elestiremez abdülkadir ömürü
Ben ft degilim. Kamil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir sezon boyunca teknik direktörlük yapmayip twitterdan adalet arayan sn hocamiz elestiremez abdülkadir ömürü
x yerine z diye transfer yaparsan arda gibi karaktersizleri bile isteyecek duruma gelirsinYahu tutturmuşsunuz Arda da Arda
Ulan şu Belhanda denen gamsız pisliğin yerine bin defa Arda'yı görmek isterim takımda
Bırakın şu adamın peşini ya
Gelsin kardeşim Arda takımda yenilgiye isyan edecek bir tane adam yok yaaa
arda yenilgiye isyan etse nolur etmese nolurYahu tutturmuşsunuz Arda da Arda
Ulan şu Belhanda denen gamsız pisliğin yerine bin defa Arda'yı görmek isterim takımda
Bırakın şu adamın peşini ya
Gelsin kardeşim Arda takımda yenilgiye isyan edecek bir tane adam yok yaaa
Sikeciler 6 sezondur sampiyon olamiyor. 2-3 sezon sampiyon olmayip, dogru sistemi, dogru scouting'e, dogru altyapiya verelim.
Atalanta gibi olur muyuz acaba
Başkanın durumu bence de çok etkiledi bizi.başkan saglık durumu sebebiyle yok artık
yönetimin tamamı pasif ve ezik bireyler liderlik yapan biri yok
bu halde olaganüstü secim kararı almalılar kulubun gelecegi icin
X veya z anlamam renktaşx yerine z diye transfer yaparsan arda gibi karaktersizleri bile isteyecek duruma gelirsin
haftalar önce söyledim. bu sezon kaçırdığı gollerle o herif bizi şampiyonluktan etti.yetmedi bugün hançeri sapladı arkadan.Bu akşamı kırmızı kart görerek ve sezon boyunca dünya kadar gol kaçırarak geçiren o kelin canı cehenneme!
hakemin kafasina top atsin, saga sola küfür etsin diye bir maganda istiyorlar. hasan sas antrenmanlara baslayip zayiflasin kondisyon yüklesin. su yasta o lüzumsuzdan iyi oynamazsa bende bir sey bilmiyorum. hasan her zaman klas oyuncuydu, yetenek kaybolmaz.arda yenilgiye isyan etse nolur etmese nolur
korkak terim şimdi mi gençleri hatırlıyor. alsa ya oyuna selçuku.Ooo Yunus da giriyor. Umarım böyle büyük bir maçta oynatarak kaybetmeyiz gençlerimizi.