Boyle bu iste. Genc oynatilmaz diye sayilir sovulur aylarca bu tekrar eder. o genc oynar tek hata yapar ezilir bundan bi bok olmaz denir. Ozan da da ayni yapildildi sonradan kiymete bindi megersem herkes ondaki cevheri yillardir biliyormus vs

Umarım Emin’in sosyal medyada hesabı yoktur. Bu futbol dahileri şimdi çocuğa orada söver çünkü.

Kalan 4 maçın 3 tanesi deplasman. 3 puan daha alır ligi bitiririz.

Yok gecen macta da dikkati mi cekti Emin cok yavas Maicon bile cok iyi futbolcu oldugu halde super ligde cok zorlandi agirligi yuzunden malesef isi zor
Sorloth bu golü defalarca attı sezon boyu boyuna göre çok hızlı ve oldukça güçlü..sorlothu orada luyindama hariç kimse yiyemezdi

Zaten stoperligin ilk şartı 100 metreyi 9 snde kosmak
17 yaşında şimdiden 35 lik stoperler gibi hamleler yapıyor. ağır işte. diğer eksiklerini kapatır ama serilik kazanabilecek mi? ozan kabak penaltı yaptırıyordu ama zehir gibiydi çocuk. yeni yetme bir defansın başka neyine bakacağız hızına bakmayıp?

Yazık.
Nadir sinirlenen beni bile çileden çıkarttınız. Sinir miydi o duyguyu tam da tarif de edemiyorum aslında
Elbette hepimizin sinirlenip saydırdığımız herkesin bugünkü maçta rolü var. Kızanlara saygı duyuyorum ama ben hocaya bir türlü kızamıyorum ve renktaşlarımdan da bu konuda saygı bekliyorum.
Terimspor , hocayı savunanlar / savunmayanlar gibi ifadeler o kadar üzücü ki ...
Benim hocaya olan saygım Galatasaray'a olan tutkumdan gelir. Yoksa elbette hocayı daha çok seviyoruz diye bir şey yok.
Bundan sonra da hocanın alacağı kararlar da takımımız adına alınan kararlar da hayırlı olur inşallah

Geri
Üst Alt