cücü ve ali'den nem kapanlar sahada oynanan futbolumsu seye 25 hafta boyunca tepki göstermeyip alkislayanlar degil mi? eylül'de ocak ayini bekleyin, mart'ta yaz dönemi transfer operasyonunu bekleyin, gercek galatasaray'i yaratacagiz diye diye uyutuyorlar.

Spor muhabirliği ölmüş resmen. 1 tane de Galatasaray muhabiri falcao kadro da mi haberi yok

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cücü ve ali'den nem kapanlar sahada oynanan futbolumsu seye 25 hafta boyunca tepki göstermeyip alkislayanlar degil mi? eylül'de ocak ayini bekleyin, mart'ta yaz dönemi transfer operasyonunu bekleyin, gercek galatasaray'i yaratacagiz diye diye uyutuyorlar.
Uyuta uyuta son iki sene sampiyon yaptilar

Şampiyonlar ligi olmazsa Avrupa ligi'ne gitmeyelim diyen arkadaşların nasıl bir düşünce yapısına sahip olduklarını çözemiyorum.

Bu kupayı son yıllarda Chelsea, ManU falan kazandı yahu. Sen kimsin ki Avrupa Ligi'ni küçümsüyorsun?
Benfica gibi takımlara bakıyorsun, Cl'de ya torba 1'deler ya da torba 2'deler. Çünkü Avrupa Ligi'nde her sene puan kasıyorlar.
Beşiktaş Avrupa Ligi puanlarıyla sıralamada ilk 20'yi zorluyor.
İstiyorlar ki, sadece toto ligimizde oynayıp şampiyon olmaya bakalım, 4. torbadan girip Cl'de tokat yiyip dönelim.
Öyle düşünenlerin kahvede maç özeti izleyen tiplerden farkı yok kardeşim boşver ya.

Sevilla Porto Atletico Madrid uefa puanları olmasa görürdüm nerde olacaklardı şimdi

---------Serı----------
-----B10----Ömer---
---------EA-----------
Feghoulı--------Sekıdıka

böyle olmalı

Fener'i marizledigimiz kombin ha

inna fetahna leke fethan mübina...

16414.jpg

Solda Onyekuru'nun yerine Sekidika degil de Omer'in oynayacagini bilmeyen yoktur herhalde

Fatih hocanın çıkaracağı 11. Emin yerine Marcao da olabilir.

Okan

Linnes - Donk - Emin - Saracchi

Seri

Taylan - Belhanda

Feghouli - Akbaba - Ömer​

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jesse ilk 11 başlar mi bu akşam son dakikada yaptırdığı penaltı sonrası iyice gözümden düştü uyuz kaptım bebeye

Varınızı yoğunuzu ortaya koyun alın bu maçı

Geri
Üst Alt