Bu maçı almamızı bırak, berabere kalmamızın bile imkanı yok. Son yıllarda hangi maçta 10 kişi kalsak hepsinde adeta döküle döküle puan kaybediyoruz. Ha bir de şu var, rakip 10 kişi kaldığında dökülen taraf yine bizim takım oluyor. Bu da ayrı bir ayrıntı. A.Gücü, Konya ve Arenadaki Sivas maçlarında olduğu gibi.

yav hala gelip terime sallıyorsunuz burada.Vallahi çok garip insanlar var robot gibi aynı şeyleri yazıyorlar.Hoca ne yapsın feghouliye.
Bir de amacını aşan söylemler var . Tamam hepimiz sinirliyiz de bazı yazıları okuyunca dumura uğruyorum
Forumda pek yazmayanları bu başlıkta görmemiz de tamamen tesadüf sanırım

Tası, tarağı toplamış takım tatil moduna geçmişler. Artık hoca da motive edemiyor. Yönetim zaten paramparça. Galatasaray; Yeni başkan, yeni teknik ekip, yeni oyuncular için bas bas bağırıyor.

Ömer-Sekidika Saracchi-Linnes Belhanda-Emin değişiklikleri yapıp,Donk'u ileri atalım.Belki bir şeyler olur.

Bir de amacını aşan söylemler var . Tamam hepimiz sinirliyiz de bazı yazıları okuyunca dumura uğruyorum
Forumda pek yazmayanları bu başlıkta görmemiz de tamamen tesadüf sanırım

10 tane eksik var.Ustune gerizekalı bir oyuncun atılmış.Gerçekten vicdan lazım biraz.

yav hala gelip terime sallıyorsunuz burada.Vallahi çok garip insanlar var robot gibi aynı şeyleri yazıyorlar.Hoca ne yapsın feghouliye.
futbol oynamak istemeyen hainleri sahaya sürmesi yeter de artar bile
güya hep topcularla zaman geciriyor
sunlarin halini gören hic bir genc oyuncu kendini zorlamaz
nasil olsa messi olsa oynatmayacak alt yapida
sekidikayi aldin madem kiraya vermiyorsun oynatsana
ne oynatiyor ne kiraya veriyor
sembolik olarak aldirmis genc yabanci, öyle duruyor o cocuk kenarda
yunus akgün kendini niye gelistirsin ki?

Ne desek boş...

Adam bilerek kırmızı kart gördü. Haysiyet yoksunu herif, ama hiçbir şey olmayacak. Takımın başında hoca yokki. Zaten kimse tikine takmıyor hocayı. Seri'de kırmızı görmeye çalışıyor. Muhtemelen 2 senede alınan 4 kupaya vurgu yapar maçtan sonra.

futbol oynamak istemeyen hainleri sahaya sürmesi yeter de artar bile
güya hep topcularla zaman geciriyor
sunlarin halini gören hic bir genc oyuncu kendini zorlamaz
nasil olsa messi olsa oynatmayacak alt yapida
sekidikayi aldin madem kiraya vermiyorsun oynatsana
ne oynatiyor ne kiraya veriyor
sembolik olarak aldirmis genc yabanci, öyle duruyor o cocuk kenarda
yunus akgün kendini niye gelistirsin ki?
O Sekidika denen herifin ben gelmişini geçmişini

Geri
Üst Alt