Bazıları doğruları görmek istemeyip ocu bucu olup taraftar olmadığı sürece, seneye de sovmeye devam ederiz. Takım top oynamıyor, pandemi sonrası takım iyi çalışmadığı için patır patır sakatlaniyor, disiplin hak getire, seyirci yok kel ortada hala bahane sıralayıp tweet atıyorlar.

Bu sorloth serefsizinde gotu kalkmis

Kendini birsey zannediyor.hareketlere bak it

Ulan birakin sizde be, Fatih Terime sallamayin diyorsunuz.
Yok Feghouli satdi Takimi Hoca neyapsin diyorsunuz.

Fatih Terim Korona‘dam sorna ne yapti Sen onu anlat Oblate konusalim.
Hemen Feghouliyi buldunuz, Evet Kadro Disi kalmasi gerekir Ben olsam kovarim.
Ama gercekten bi düsünün!

Rize 2 : 0 GS
Berbat bir Futbol, cok berbat.

GS 3 : 3 Gaziantep
Yanlis oyuncu secimleri, yanlis oyuncu kulanmakla beraber....

Simdi Herkes unutdu tabi, Linnesin Lisansi niye iptal edildi misal, cünkü Yabanci Tramsferi yaptik doldu takim, ama yinede adama Parasini ödedik , Amatörlükten baska birsey degil.
Emin Bayram a dogru düzgün sans vermiyorsun, elimdeki adamlari Para verip kiraliyorsunki Adam almak icin.

Kimse kusura bakmasin ama burasi Galatasaray, Terimspor ve Banka degil!
Kimse niye hesap sormuyor bu durumdan, niye kimse bu Paralari niye böyle savuruyoruz demiyor ?

Zamaninda bir Baskan posta koydu, oda gitdi biliyorsunuz.
o Baskanda Sneijder , Drogbayi getirip CL‘de bizi sevindirmisdi.
Sorna ihale ona kaldi.

Arda Turan olayini unutmayalim.

Bence artik Yeni bir Sayfanin zamani geldi.
Sirf Lig icin cok büyük Paralar dönüyor, böyle ne Borc ne baska bi bok biter!

Severim Hocami ama artik zamani geldi..
Avrupada güzel Futbol görmek istiyorum.
1 Puanla Geri dönmek degil...
Umut Öfkeli cidden😅

Önceki 2 sezondaki les futbola ragmen Terim'e oyuncular üzerinde agirligi var diye kredi veriyordum. Taraftara küfreden Belhanda'yi kesmeyip Arda Turan meselesinde baskanla basin önünde polemige girince gördüm ki o otoritesi de cöp olmus, Terim oyuncularin oyuncagi haline gelmis. Bugün Feghouli o hareketi yapabiliyorsa bunda Terim'in iktidarsizliginin payi var.

Arda Turan transferi gerceklesirse taraftarlar arasindaki kör destekcilerinin de destegini kaybeder ve artik klasiklesen sezon basi sicislarindan sonra Ekim/Kasim gibi istifa eder. Kurtulusumuz maalesef arda transferi.

sampiyonlar ligi'nde 1 gol attin. her macta rezil oldun.

galatasaray 0-0 fenerbahce
galatasaray 0-0 besiktas
galatasaray 0-1 basaksehir
galatasaray 0-1 trabzonspor

oynadigin hic bir büyük macta kendi sahanda tek bir gol bile atamamissin. bu rezilliklerden sonra yapilacak tek sey bu sezon aldigi parayi hak etmedigi icin hayir kurumuna bagislayip camiadan özür dileyip istifa etmek olur.

kendi sahasinda aslan'i kedi yapti.

trabzon da hiç hazırlanmamış sanki öyle bir rahatlık var adamlarda

Ulan degmemis bile herife senin gibi hakemi de abdulkadiri de Sm

Belhanda atılırsa 9 kişi ile beraberliği kurtarırız.

Emre Avrupa maçında kırmızı kart gördüğünde sırtından itekleyerek kızmıştı emre Belözoğlu na Fatih hocanın eski otoritesi kalmamış, yabancı sınırı bize yarayacak göreceksiniz

Geri
Üst Alt