⚽ SL 19/20 H:31 | Alanyaspor 4-1 Galatasaray | MS | 8 Temmuz

Eleştirilerim hep aynı. Takımda organizasyon yok.
laubalilik üst seviyede. Sağa sola top çevirme var gerisi yok.
oyuncular pozisyonlarına göre oynuyor ama organize, stratejik ataklar değişik bindirmeler vesaire hiç bir şey yok.
defans çalışılmadığı net. Defansa dönüşlerde, bloklar arasını dar tutmakta rezil bir görüntü mevcut. Kimin ne yaptığı belli değil.

Seneye nasıl düzeliriz diye düşünüyorum, bu yaklaşım ile mümkün değil...

Muslera ve Luyindama takıma döner TR liginden çok daha kaliteli ayaklar alarak ite kaka, sağa sola oynaya oynaya özel ayakların bir şeyler yapmasını bekleyerek oynarız gibi görünüyor.

Atan tutan iyi olacak derler ya. Muslera o golu yemezdi iyi forvet adem yerine o golu atardı.

Biz yıllardır forvetsiz oynamaya alıştık anasini satim. Forvet diye koyduğumuz adam topa vurmaktan aciz. Galatasaray'da 2-3 hafta oynamayan futbolcu *** götü salıyor galiba. Bknz pandemi sonrası tüm takım, 3 maclik cezadan sonra Adem.

Bu maçta hataları var ama ben genel söyledim konsantresi zayıf adamdan iyi stoper olmaz bu herif mental açıdan gidik yani satmamiz gerek
Tamamda adam 4 aydır top oynamıyor biraz normal karşılamak lazım. Konsantre olunca çok sağlam stoper luyindama ile birbirlerinin mükemmel uyumu vardı. Gecen haftaki mağlubiyet, hocanın bu sezonu kafada noktalamasi falan bayağı etkisiv ar futbolcularda.

Puhaha seri düşmanları çıkmı ortaya yine. Yahu futbol denen oyunu bilmiyorsunuz bari kendinizi rezil etmeyin. Bu kafayla maç falan izleyecekseniz gidin 2. lig maçlarını falan izleyin horoz dövüşü sizin lan
yav he he her mac cok kritik yerde topu acemi gibi rakibe veriyor allahtan gol olmuyor defansif olarak ta sıfır cok seviyorsan al hali sahida oynat

Ömer Bayram , Taylan ne oynuyor acaba ?

Ara sira Emre birsey yapiyor yoksa oda pek yok.

Topu ileri kadar taşıyıp kaybediyoruz doğal olarak.
Adem,belhanda,ömer ile bu kadar olur zaten.Beklediğimden iyiyiz yine.

Geri
Üst Alt