⚽ SL 19/20 H:31 | Alanyaspor 4-1 Galatasaray | MS | 8 Temmuz

Ulan hala hocanın ve yönetimin transferdeki rezilliğini,kadronun yetersizliğini konuşmuyorlarda oynatamıyormuş bla blaa..yahu bu kadronun bu kadar puanı alması mucize bile.
Yemin ederim rezillik.

İlk önce ilk yarıdaki emrenin pozisyonuna penaltı çalmayan şerefsiz haysiyetsiz hakem seninde yatacak yerin yok.

Ama belkide tarihin bir takım alehine en bariz hakem hatalarını görüyoruz.
Ama başımızdaki adamlardan çıt yok.Çünkü adamlar Galatasraylı değil.

Galatasaraya eski yeni hiç farketmez gelmiş yöneticlerden nefret ediyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao geldiğinden beri mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri bunun sebebide adam.mental.acidan çok zayıf konsantre sorunu var sırf bu yüzden yediği kartları veya hataları hatırlayın luyindama misal.saha dengeli
Tekniği oyun zekası iyi ama üst seviyeye çıkamaz bana gore

Ömer - Taylan ne oynuyor bunları halı sahada oynatmam...
Fener Ömer’i gerçekten istiyorsa 1 dakika düşünmem veririm...
Üretkenlik sıfır yetenek sıfır böyle adamların Galatasaray’da ne işi var...

valla bu kadroyla bu kadar çok fazlasını beklemiyorum tabi transfer planlaması da sıkıntılı

Marcaoya iyi stoper diyenler bir daha dusunun

Düşünmezler körü körüne savunmaya devam ederler.
Başımızdakilere bunlar gibi düşündüğü için transferlerde böyle rezillikler yaşıyoruz ve şu çöp başağa şampiyonluk vereceğiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koy emini yunusu sekidikayi cikar donk ömer canhandayi

Hata tamamen terimin son adam olarak orta sahada seri-donk kalmaz kalamaz. Taylan ne yapıyor cocugun görevi sadece toplam koşu mesafemizi yükseltmek galiba. Defansta bu mac kor dövüşü olmaz ben molsam donlu orta sahaya ahmeti defansa koyardim emin de yavaş kalır bu maçta.
Hatta ben ta ocak ayında defansın ortasına nagatomoyu monte edip son adam olarak onu bırakmamız gerektiğini defalarca söyledim. Bunlar risk işi hoca uzun yillardir aşırı garantici

Bize şu maçta badu tarzı biri olsa 1 puan alırdık ortasahamiz çok durağan delici adam yok lemina vardı o da hastaneden cikmiyor

40 milyon euro harca ama ortada gene forvet yok sayın terim çiftlik gibi yönetiyorsunuz bir zahmet transferle ilgilenmeyin

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocanın istediği forvetleri alamayıp son gün kankasını zengin etme operasyonu çeken abdurrahimin diagne transferini mi diyorsun? Ya da bir inat uğruna şov yapacam diye ligin 3. Haftasına kadar zor alınan bu sezon 14 maç kaçıran falcaoyu mu diyorsun? Bunları hocanın mı aldırdığını düşünüyorsun gerçekten?

Futbolcuların sezonun rhavetide denilebilir rutin haline gelmekten kaynaklı mental problemi var. Galatasaray da oynadıklarının farkında değiller. Son haftalarda Skorlar aleyhimize olduğu için söylemiyorum. Şampiyon olduğumuz sezonlarda dahi potada olduğumuzdan ekstra inanmamizdan şampiyon olduk. Çok zor değil ya azcık beyinlerini kullansalar hem güzel oyun hem iyi skorlar alacağız. Su maçta bile topu sürmesi zamanında pas kullanmasıyla Linnes bile gözüme başka geliyor.
Basit ve keyif alarak oynamıyorlar oyunu. Ya iyi calisilmiyor ya da işin ciddiyetinin farkında değiller.

Futbolculara kasadan çıkan toplam paranın 10 da 1 ini vermiyorlar oyun olarak.

İnş önümüzdeki sezon düzgün bir takım kurulur. Eze eze şampiyon olan takım görmek istiyor artık bu gözler. Playoff dönemi ve ondan sonraki dönem hariç ben hatırlamıyorum böyle bir süreç.

GSCimbom Mobile App

1-0'da kapadım daha da açmam.

Topun kaleyi bulamamasını anlarım da şu belhandanın her topa bu kadar yavaş vurmasını bir türlü anlamadım. 10 yaşındaki çocuk bundan sert vurur eminim

Geri
Üst Alt