⚽ SL 19/20 H:31 | Alanyaspor 4-1 Galatasaray | MS | 8 Temmuz

Utanmaz Terim seneyede takımın anasını belleyecek. Bahaneside yabancı kısıtlaması olacak.

Şu kadroda Terim'in aldığı kim var? Söyleyin de ona göre konuşalım o zaman. İyi olan ne varsa Terim sayesinde kötü olanlarsa görünmez güçler sayesinde sanırım.
Okan sonrasında Emre akbaba ve belki Adem büyük gerisi Tudordan kalma girenlerden şener ve jimmy de terimin transferi diyebiliriz.

Ali palabıyık,mete kalkavan,alper ulusoy ve yaşar kemal şerefsiz çocuklarıyıla fişi çektiler.Zaten takım diken üstünde giderken birde bu ahlaksızlar çıkınca pert olduk.

Bunlara gerekli tepkiyi vermeyen adam ben Galatasaraylıyım demesin.
Zaten Galatasaraylıda değiller.

Yönetiminden teknik ekibine ve ruhsuz futbolcularına kadar bu kadar nefret ettiğim olmamıştır.

Ulan hadi kötüyüz yetersiziz anladım.Yahu yöneticisinden teknik ekkibine ve futbolcusuna bu kadar hakkın yenen takımın içinde bir tane isyan eden adam çıkmaz mı lan.
Yazıklar olsun hepinize.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yunus'u, Jesse'yi de gördük yeterli ve hazır değiller henüz. Onlara da şans verdi. 30 dakika oynuyorsa sadece bir kere görünüyor Jesse. Saman alevi gibi. Kiralanması ve oynaması lazım.

ya nevzat ne anlatiyon

Utanıyorum valla utanıyorum, twitter'daki kaşar_yaza gibi bjk fenomenleri haftalardır dalga geçiyor bizimle. Bu benamuslar'ı sevindiriyoruz, Hocam artık lütfen İSTİFA!

Tam bir karaktersizler ordusuymuş bizim takım. Pandemide ne mental olarak ne de fiziksel olarak hiç bir şey yapmamışlar. Hepsi bitik durumda. Paramızı alırız, sezonun bitmesini bekleriz diye düşünüyorlar. Başlarındaki hocanın da ağırlığı kalmamış olacak ki bunları utanmadan yapıyorlar.

muslera, lyundama, feghouli, onyekuru, falcao, andone, saracci, lemina !!!

takım zaten yok

golcümüz malatyaspor dan gelen bir veteran, kalemiz resmen boş

gerçekçi olalım tamamda, boş kaleye de at be birader, son adam da topu ıskalamasın yahu... yuh

ewt arkadaşlar belhandayı kutlamadıgınızı görüyorum her zamanki gibi
onun başlıgına da bi gidelim

Berkay takımın yarısı sakat az biraz mantıklı olun yahu, ilk 11 den Muslera,Luyindama,Lemina,Falcao sakat kardeşim. Onyekuru gitmiş ortada adam yok. Kimi alacak oyuna yahu ?
Herkes sakat diye serinin yerlerde surunmesini neden izleyelim ki al emin bayramı 3 lu stoper yap .. Jimmy yunus ömerden daha kotu oynayamazdi sağ kanatta 75 dk biz bu adamı izledik..
böyle bir kabullenilmislik olamaz ya bu adamları ben aldırmadım hoca aldırdı msdem yedegin yedeği olamayacaklarsa ne işleri var takimda

Geri
Üst Alt