Söylenecek okadar çok şey var ki hiç bişey söyleyemiyorum

Alayını satıp yada fesh etmek lazım alacaklarına karşılık 20-25 milyon euroluk 23,24 yaş ortalamlı takım kurup 2 sene kafa rahat beklemek lazım.
Bu ne la böyle ,en azından kanser olmayız.
Ft beyefendiye de teşekkür etmek lazım

JJ | MP

mac oyle sacma ki kahkaha atiyorum bazen. emre akbabanin beyblade gibi dönüşleri, omerin istisnasiz bok cuvali gibi yerlerde surunmesi, serinin illa gozumuze ben oyun kurucuyumu sokmasi falan...
yav lig bit artik terim sen de son maclarini oyna salin kulubu kani cekildi kulubun resmen

Geçen maç bile belhandaya sallandı.İyi kötu birşeyler için uğraşıyor.Söyleyin bakalım emre ömer linnes falan ne yapıyor ? ama biri kuzeyin kralı öburu buyuk cimbomlu diye laf etmez coğusu.Ömere lafım yok maaşı kadar oynuyor cocuk.

Ömer gönüllü Mu oynuyor hocammmmmm

Benim durdugum yerden havalanmayi ögrenmem Ömer Bayram'in top sürmeyi ögrenmesinden daha olasi birsey gibi duruyor.

Hakemler rakiplerin sertliğine müsamaha tanıyıp bu şansı bize vermiyor, tersi penaltı çalınacak pozisyonlarda bile oralı olmuyorlar. Biz hala ısrarla sırtında rakip olan oyuncuya pas atarak oyunu açmaya çalışıyoruz. Pas isabetsiz gitti mi ya da oyuncu kontrol edemedi mi oyun direkt rakibin atağına dönüşüyor. Oyuncular ne kadar kötüyse hoca da bir o kadar kötü.

Bazı oyuncular silah zoruyla çıkmış gibi takılıyor. Lige havlu attığımız geçmiş dönemlerde bu kadar boşvermişlik yoktu. Galatasaray formasının ağırlığı vardı...

Adamlar sonuncu laaaaan.
En iyi Adamlari yok ve oynadigimiz futbol.

Bu ne allah askina ya ?

Son düzenleme:
EcvSmm9WsAAYbXf

Ömer merkezde daha efektif ve etkili oynuyor sol açıkta yetersiz akbaba etkisiz ve güçsüz seneye alınacak forvet arkasının yedeği olabilir ancak ilk 11e yazmak mantıksız taylan bu takımda 11 oynayamaz ancak yedek olur emin fena değildi daha iyi olacak oynadıkça okanın yerine yerli kaleci şart yoksa muslera dönene kadar yarıştan koparız

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt