Ömerin sözleşmesi bitiyorsa sakın yenilenmesin.Boşta kalsa sabri gibi en fazla bir enayi kulupte bir sene oynar sonra futbolu bırakır.Hala şu sorunun cevabını arıyorum ömer mi daha kazma sabri mi

Şu maçı da kaybetmeyin allah aşkına yav

Bu yeni yabanci kurali en cok bize zarari olacak. Suan 6 yerli var ilk 11'de oynanan futbola bak yemin ederim amator takimindan bir farklari yok. Su 6 yerliyi toplasan bir tane Hakan Calhanoglu, Cengiz Under ya da ne bilem Caglar Soyuncu etmiyor. Sampiyonluga oynayan bir takim icin cok yetersizler, hic biri A milli takimda direk 11 oyuncusu olamaz.

Onumuzdeki seneler bizim icin cok zor olacak bu gidisle.

Ligin en disiplinsiz takımıyız, ayak tenisine devam hocam

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soru:
Örnek aldigin futbolcular varmi?

Ömer:
Arjen Robben'i cok izlerim, oyun tarzim ona benzer. Ve Arda Turan'i cok begenirim.
Dünya capinda cok büyük oyuncular var tabii ama benim oyunum hangisine benziyorsa onu cok izlerim, onlardan birisi Arjen Robben dedigim gibi.
omerbayram8ududddd.webp

Daha malca sari gorunmez herhalde

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ömerin sözleşmesi bitiyorsa sakın yenilenmesin.Boşta kalsa sabri gibi en fazla bir enayi kulupte bir sene oynar sonra futbolu bırakır.Hala şu sorunun cevabını arıyorum ömer mi daha kazma sabri mi

2021’de bitiyor. Ama uzatırlar sezon sonu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam bir gerizekalısın Marcao.

Marcaonun yaptığı hareket Fatih terimin artık bi otoritesinin olmadığının kanıtıdır. böyle bi olay yok ya

Geri
Üst Alt