Belhanda hiç sapmadan hadi fasa doğru yol al

selçuk sende az haysiyet varsa senden 6 yaş büyük emreden utan ulan 4 senedir yata yata para alıyorsun yazıklar olsun sana

mariano forvet mi

Marianoyi 10 no oynatırım bu dangalaklar surüsü bişey yapmaktan aciz.

Pas almak için hareketlenen 1 adam yok sahada. Markajdan çıkmaya çabalamıyorlar bile.

3333.webp

Selçuk yine buz pateni yapıyor.ayakta duramıyor çıldıracam

Hoca haklıymış valla. Çocuğun ilk hatasında çocuğa demediğini bırakmayan bu kadar dangalak varken bizden genç oyuncu falan çıkmaz.

Genc diye elestirmeyelim mi cocugu. Yaptıgı kritik hata 1 degil 2 degil 3 degil. Hem de ilk defa izliyoruz çocuğu, ilk maçtan böyleyse demek ki oynatmamakta haklıymış Fatih hoca. Golden bağımsız söylüyorum bunu, 3 gol yiyebilirdik o bireysel hatalardan. Kendini çok geliştirmeli, seneye oynayamaz

Bizim taraftara göre hangi genç oyuncu oynarsa oynasın ileride büyük topçu olacak , özellikler falan önemli değil genç olması yetiyo

Bu nedir ya, rezil kepaze olduk . Şampiyon olacağız diyorduk düştüğümüz hale bakın . Kaç maçtır kazanamadığımızı unuttum bile . Şu kötü fener bile geçecek . Bunun faturası biri/birilerine kesilmedi böyle kötü yönetilemez bir takım. Yönetilememenin içine bu rezil transferleri yapanlarıda koyuyorum . Hala takımın kangrenlerinden kurtulamadık. Belhanda / Selçuk /Şener bunlar nedir ya . Üzerine birde diagne gelsin tam panayır yeri gibi olsun takım. Bizim paralarımızı kimler çatır çutır yiyor yazıl günah. Bu takımı bu hale getirenler gitsin ceplerinden adam gibi takım kursun. O zamana kadar 1 kurul bile faydam olmayacak takıma

Yönetim sizin işiniz ne arkadaş? Galatasaray üzerinden prim dışında ne bok yaptınız. Bu yönetim defolmali

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt