Yeni sezon taraftarli #OLMALI

Acun tribunlu final yapiyor bizimkiler kac aydir bos tribune top oynuyor rezalet

8 maçtır değil biz Ankaragücü kazanamasa teknik direktörü dehlerler yönetimde çatlak çıkar yeni başkan adayları dillendirilmeye başlanır. Şu rezaleti harbi harbi savunan varsa en büyük Galatasaray düşmanıdır. Dahi TD'miz tüm bu rezaletlerin üstüne geçen hafta dalga geçer gibi 6 yıl önce futboluy bırakan adamı oyuna almıştı bir de. FT varken altyapı oyuncularının hiç bir şansı yoktur. Stoper eksikliğinde oynatmak zorunda kaldığı Ozan Kabak'ı örnek verip aklımızla alay etmeyin ha sakın. Biliyorum burda da biatçı çok. Ayrıştırıcı dil kullandığım doğrudur ama Galatasaray'ı gerçekten düşünenlerin yazmak istediklerinden başka bir şey yazmıyorum ben. Takımda had safhada bir kokuşmuşluk var.

Ulan coronada sonra millette sinir bırakmadınız adam gibi top oynamadınız şurda son 2 maç kalmış. Adam gibi oynayalımda 2 maçı alıp moral verelim taraftara demiyorlar hala mıymıy al ver yazıklar olsun ya
Son 5 maçtır ayni kadroyu sahaya salip farklı sonuç beklediğimizden olmasin o.

Belhanda ilk haftalar bir kıpırdanma vardı su son 3 haftadır herif direkt serdi varlığı ile yokluğu arasında fark yok.

Ömer’in şutları kalbur üstü. Bu eleman ortada oynamalı. Kanatta rezalet.

Emre Akbaba’yı sağ kanata koyalım. Çünkü topu kontrol ettikten sonra sağ ayağı sıfır olduğu için solda aldığında çok etkisiz kalıyor. Sağ açıkta ayağına alsa, orta, çalım, yana çekip şut çekme vesaire çok daha etkili olur.

Belhanda oynayacaksa sol açık olmalı. Hakikaten rezalet bir adam.

Mariano Donk Marcao Saracchi

Seri

Emre Ömer Belhanda

Feghouli

Adem

görünüşe bakılırsa düzelme ihtimalimiz yok gibi görünüyor.

galatasaray 2-3 senelik sıvama dönemine giriyor diyebiliriz.

Hakem diye bağaran taraftar bırakın samimiyetsizliği.
Utanmadan ne hakeme laf yapıyorsunuz.
İş işten geçti.
Tecavüz ettiler bize tecavüz...
Başakşehir maçına çıkan adamlardan hayır gelmez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

okan'a 4 senelik sözlesme yapmisiz

herhangi bir yerliye 2 seneden fazla kontrat yapmak mantiksiz

kac yasinda olursa olsun. ahmette oldugu gibi senelerce gitmez simdi

biraz kıpırdanma oldu önceki 2-3 maça göre yada göztepe bok gibi bana öyle geldi

Götünü kaldıramayan adamlarla geriden pasla çıkmaya çalışıyoruz, Avrupa'nın orta sıra takımları ilk yarı temizinden 3 tane atardı bize. Tek tek oyuncuları eleştirmek de haksızlık, hocanın görmesi gerekiyor.

Bizim hücumlardan çok güzel video kolajı olur. Rakibi eksik yakalamışsın hücumu geliştireceğin yerde topa basıp rakibin tastamam yerleşmesini bekliyorsun her seferinde.

Hakemler bugünü de boş geçmediler, yine beleş sarı kart yine olmayan faul kararları...

çıkar belhanda'yı
belhanda'nın yerine emre'yi çek
sekidika'yı sok git olum nerede ne yaparsan yap yarat bişeyler desin terim yeter

biraz kıpırdanma oldu önceki 2-3 maça göre yada göztepe bok gibi bana öyle geldi
Kipirdanma falan yok kaç pozisyonumuz var Allah aşkına hiçbir hedefi opmayan göztepeye o kadar yavaş pasla atağa çıkıyoruz ki adamlar ceza sahasında her seferinde 7 adamla savunmada oluyor kötü takımları iyi göstermede üstümüze yok

Geri
Üst Alt