Yinemi sakatlik? Bu takimin kondisyonerinden tut, butun saglik gorevlilerin kadar allah belasini versin. Bu ne ya? Artik kimin kovulmasi gerekiyorsa kovulsun.

Seri hakkındaki son düşüncem kendisini Fener maçındaki harika performansı ile hatırlamak istiyorum. Kaliteli futbolcu ama bizim gibi sistemi olmayan takımlarda ne 6 ne de 8 numara oynayamaz.
Bize sistem oyuncu değil, topu kendi alıp 4 Adamı geçip uzaktan şutu atacak Adam lazım.

Boşuna Terim ozaman Sneijder yerine Kaka yi istemedi.

Tamami eldeki coplerden dahada cop olur. Problem futbolcularda degil. Bu teknik kadroyla hicbir futbolcu oynayamaz bu takimda. Takimda sifir kondusyon, sifir taktik, sifir sistem, sifir adalet, sifir oyun okuma mevcut. Bu kadar sifirin arasinda halen futbolcuya suc buluyorsaniz ya kordursunuz yada derdiniz Galatasaray degildir.
Teknik Ekip = Bok
Oyuncular = Bok

= Bok ^2

Böyle anlaşalım.

Bu kadar salmaz bi takım yav.Ciftlige dondurduler kulubu yaziklar olsun.Bahane uretmeyi sevmem diyor hocada ligin basından beri bahane uretiyor.Pandemi sonrası ligin en kotü takımıyız net.

Gecen mac gibi hakem rakibin icersinden gecmedigi taktirde galibiyet hatta puan hayal

Tamami eldeki coplerden dahada cop olur. Problem futbolcularda degil. Bu teknik kadroyla hicbir futbolcu oynayamaz bu takimda. Takimda sifir kondusyon, sifir taktik, sifir sistem, sifir adalet, sifir oyun okuma mevcut. Bu kadar sifirin arasinda halen futbolcuya suc buluyorsaniz ya kordursunuz yada derdiniz Galatasaray degildir.
Teknik kadro dediğin hocadan bahsediyorsun heralde?

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

artik seyircisiz kümede kalmaya oynariz yeni sezonda.

ulu imparatorumuz ligde kalmayi garantileyince gelecekte yapacaklarini anlatacaktir

Bu kadar salmaz bi takım yav.Ciftlige dondurduler kulubu yaziklar olsun.Bahane uretmeyi sevmem diyor hocada ligin basından beri bahane uretiyor.Pandemi sonrası ligin en kotü takımıyız net.
Normalde Imparator'un takımda böyle birşey olmazdı...

Hoca da yaşlandı ...eski enerji ve otoriter kalmadı...

Pandemi nedeniyle lige verilen arada bizim takım hariç ligin o puan durumuna göre tescil edilmesini istiyorlardı. Keşke edilseydi adım gibi biliyordum ki Galatasaray’ın bu dönüşünün rezalet olacağını.

Seri ancak etrafında iyi oyuncular ile oynar.

Çünkü Seri ötekileri "onyatiyor".

Kendisi Kaka varı dribling ve şut beklemeyin.

Takım kötü ise, Seri de vasat.

Arif ben Seri geldiğinde ne kadar sevindiğimi sen hatırlarsın.

Ben Seri'den şut dripling vs beklemiyorum ben Seri'den mücadele bekliyorum hepsi bu.

Öyle etrafındakiler iyiyken bende oynarım kimse kusura bakmasın. Aklıyla defans yapıyor diyorlar tamam güçlü fiziği olmadığını biliyorum o yüzden harika bir alan kapatma kabiliyeti olması lazım. Fakat o da yok hatta bu özelliği sıfır. Adam alan savunmasının a'sını bilmiyor resmen.

Kısaca olmadı zorlayıp savunmak yersiz be kardeşim hata yaptık ismine aldandık demek zor değil. Ayrıca fizik kondisyonu da yerlerde.

Ara sıra dikine denk getirirse pas atıyor onu da bi zahmet yapsın başka da bi numarası yok zaten... Son zamanlarda beni bu kadar hayal kırıklığına uğratan transfer hatırlamıyorum.

Eziyet çekiyoruz resmen bitsin artık bu rezillik

Geri
Üst Alt