- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
Yinemi sakatlik? Bu takimin kondisyonerinden tut, butun saglik gorevlilerin kadar allah belasini versin. Bu ne ya? Artik kimin kovulmasi gerekiyorsa kovulsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize sistem oyuncu değil, topu kendi alıp 4 Adamı geçip uzaktan şutu atacak Adam lazım.Seri hakkındaki son düşüncem kendisini Fener maçındaki harika performansı ile hatırlamak istiyorum. Kaliteli futbolcu ama bizim gibi sistemi olmayan takımlarda ne 6 ne de 8 numara oynayamaz.
Ben mi calistiriyorum takimi?kafayı da mı terim vursun. Salaklilarina doymasinlar. Pozisyondan bahsediyoruz.
GSCimbom Mobile App
Teknik Ekip = BokTamami eldeki coplerden dahada cop olur. Problem futbolcularda degil. Bu teknik kadroyla hicbir futbolcu oynayamaz bu takimda. Takimda sifir kondusyon, sifir taktik, sifir sistem, sifir adalet, sifir oyun okuma mevcut. Bu kadar sifirin arasinda halen futbolcuya suc buluyorsaniz ya kordursunuz yada derdiniz Galatasaray degildir.
Teknik kadro dediğin hocadan bahsediyorsun heralde?Tamami eldeki coplerden dahada cop olur. Problem futbolcularda degil. Bu teknik kadroyla hicbir futbolcu oynayamaz bu takimda. Takimda sifir kondusyon, sifir taktik, sifir sistem, sifir adalet, sifir oyun okuma mevcut. Bu kadar sifirin arasinda halen futbolcuya suc buluyorsaniz ya kordursunuz yada derdiniz Galatasaray degildir.
donk linnes seri feghouli belhanda bu 5ini topla 2 adam etmez
Normalde Imparator'un takımda böyle birşey olmazdı...Bu kadar salmaz bi takım yav.Ciftlige dondurduler kulubu yaziklar olsun.Bahane uretmeyi sevmem diyor hocada ligin basından beri bahane uretiyor.Pandemi sonrası ligin en kotü takımıyız net.
Seri ancak etrafında iyi oyuncular ile oynar.
Çünkü Seri ötekileri "onyatiyor".
Kendisi Kaka varı dribling ve şut beklemeyin.
Takım kötü ise, Seri de vasat.
Belki. Ama tek değil.Ben mi calistiriyorum takimi?
Hoca suclu
Yanindaki korkuluklara ayip olmasin dedim. Futbolculuklarina saygimiz var.Teknik kadro dediğin hocadan bahsediyorsun heralde?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi