Hocanin oyundan zevk aldigini dusunuyorum. Hoca tabelaya bakmiyor. Daha genis bakiyor.

Hala nasıl oyuncu değiştirmez. Akıl tutulması.

sokaktan random 11 adam getirip bizim formayi giydirsen bunlardan daha iyi oynar zaten. su gelsin bu gelsin demeye gerek yok. antrenmani fatih hoca ve bu sezonki saz arkadaslariyla yaptiklari sürece her gelen oyuncu geriye gidecek zira ortada taktik filan da yok
onyekuru ve muslera bu takimin yuzde 70 i

veyselin gelişi foul değilmi orada

1249

Her şey mükemmel giderken çakma Xavi'mizin Sivas deplasmanında taça doğru açılan topa, Sivaslı kanat oyuncusuna şu şekilde dalmasıyla başladı. Bu sezonun en büyük hayal kırıklığı maalesef Seri oldu. Bakın bu gidip N'zonzi kalsaydı çok daha iyi yerde ligi bitirebilirdik. Neyse çokta önemli değil yeter ki seneye bizimle kalmasın muhteşem oyun kurucumuz.

O günden beri takım iflah olmadı.
Tamam Seri suçsuz demiyorum da olaya at gözlüğü ile bakmayın Feghouli'nin Sivas deplasmanında seyircisiz Beşiktaş maçında kaçırdıklarını niye söylemiyorsun ? bayağı boş kaleye defalarca gol kaçırdı bu iki maçta

Feghouli yerine sen ben olsak o golleri atardık öyle pozisyonlardı sezon bu iki maçta gitti

Omer
Belhanda out
Emin defans
Donk Orta saha
Fegh ortaya
Jesse sol
Yunus sag

E biz pozisyona giremiyoruz herifler giriyor biz izliyoruz. Bu nasi maç.

Geri
Üst Alt