- 6 Eylül 2014
- 94.102
- 64.898
- 4.608
Ulan arabistan zorunlu askerlik cikart artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan arabistan zorunlu askerlik cikart artik
Gotunu herife dayayip topu ayagina bekleyen fren babel.Babel de eklenecek daha
O tarz bir kanat şart Ejuke hem hızlı hem iyi adam geçiyor gibiArkadaşı Herif Ejuke ye benziyor![]()
Bu takımdan gol bekleyen istatistiğe tükureyimGol Beklentimiz daha yüksek :-)
Ekli dosyayı görüntüle 86543
40 metrelik sahada oynasak bu 3 lu basarili olurarda babel falcao hattıyla seneye uçarız.
bu üçlünün özellikle hızına güveniyorum.
cidden anlamıyorum yav hiç bir mantığı izahı yok
bu feghouli bizi ts maçında açık şekilde sattı, belki de CL gidecektik, ne disiplin cezası ne de bir yaptırım olmadan kart cezasını çekti ve 11'e döndü. taraftardan özür dileyeceği yerde twit attı yorumculara sataştı. ts maçını geçtim sezon başından beri yatıyor adam. geçen hafta yine rezilleri oynadı ve bu hafta tekrar 11'de. keza belhanda sezon başında taraftara sövdüğünden beridir takımı sabote ediyor. orda takım ile bağı koptu gitti zaten. varlığı ile yokluğu aynı bu topçuların. kafalarında bizi bitirmişler. koy işte şunların yerine gençleri en azından sövmeden sinirlenmeden izleyelim, koşan gençleri görelim. neyin inadı, neyin adaleti bu hala anlamıyorum.
Asporda futbol keyfi var heis onu izliyorum.bizim maçlardan sonra premier lig gibi geliyor
Tribun sesi baska mactan kayit alınmış o yuzden duduk sesi geliyorMalın birinde düdük var tribünde, bu kadar boşlukta nasıl tespit edilip uyarılmıyor
burun kıvırdığımız mensah bu takımda oynar
hem de yıldız olur
Yazdı profil resmi yılda 15 maça çıkan, yıllık 6 milyon euro alan yorumcu kardeşimiz.Ve goooool fatih hocamın arda turan sevgisiyle 2-1 öne geçiyoruz.Taktik dehası hocam çok sagol