EdtoP6qXkAADrBe
Ulan arabistan zorunlu askerlik cikart artik

Ayaklari gitmeyen bir ardayla gelecek sezon her sey daha da eglenceli olacaktir
Keske selcuk da devam etseydi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Takim o kadar kotu ki marcao da bozuluyor.

cidden anlamıyorum yav hiç bir mantığı izahı yok

bu feghouli bizi ts maçında açık şekilde sattı, belki de CL gidecektik, ne disiplin cezası ne de bir yaptırım olmadan kart cezasını çekti ve 11'e döndü. taraftardan özür dileyeceği yerde twit attı yorumculara sataştı. ts maçını geçtim sezon başından beri yatıyor adam. geçen hafta yine rezilleri oynadı ve bu hafta tekrar 11'de. keza belhanda sezon başında taraftara sövdüğünden beridir takımı sabote ediyor. orda takım ile bağı koptu gitti zaten. varlığı ile yokluğu aynı bu topçuların. kafalarında bizi bitirmişler. koy işte şunların yerine gençleri en azından sövmeden sinirlenmeden izleyelim, koşan gençleri görelim. neyin inadı, neyin adaleti bu hala anlamıyorum.

Arda > Feghouli
Caner > Saracchi
Mensah > Elimizdeki bütün orta sahalar

Çoğu kişinin kabul etmeyeceği ama çok açık gerçekler. Sene sonu kabuk değişimi umarım işe yarar. Zaten avrupamızda olmayabilir.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Donk yerine Emin , Feghouli yerine Yunus ,Belhanda yerine Atalay oynasa en azından izleme nedenimiz olurdu

cidden anlamıyorum yav hiç bir mantığı izahı yok

bu feghouli bizi ts maçında açık şekilde sattı, belki de CL gidecektik, ne disiplin cezası ne de bir yaptırım olmadan kart cezasını çekti ve 11'e döndü. taraftardan özür dileyeceği yerde twit attı yorumculara sataştı. ts maçını geçtim sezon başından beri yatıyor adam. geçen hafta yine rezilleri oynadı ve bu hafta tekrar 11'de. keza belhanda sezon başında taraftara sövdüğünden beridir takımı sabote ediyor. orda takım ile bağı koptu gitti zaten. varlığı ile yokluğu aynı bu topçuların. kafalarında bizi bitirmişler. koy işte şunların yerine gençleri en azından sövmeden sinirlenmeden izleyelim, koşan gençleri görelim. neyin inadı, neyin adaleti bu hala anlamıyorum.

Öyle demeyin ama. Bazı arkadaşlar son şanslarını kullanıyor 20 haftadır.

49 dakikada 1 tane şutumuz var :) İnş bunu gazetecilerden biri terime sorarda utandirir biraz

Geri
Üst Alt