Süleyman lus, ali yavuz kol, emre kilinc, kerem, marcao, luyindama, muslera. Gelecek sezon yeri garanti edilmesi gereken topçular. Gerisini sutla gitsin. Özellikle gençlere müthiş bi ozgüven yüklenmeli yeteneklerini sergilesinler her türlü arkalarında durulmalı. Aptal saptal mal gibi yildiz transferi falan yapilmamali artık taraftar da yıldız topçu hastalığından kurtulmalı. Mal gibi sabahlara kadar havaalanlarinda yilda 15 maç yapip 10 gol atacak(yarisi penaltı) topçular için sabahlamasinlar. Ali yavuzdan özellikle çok ümitliyim genç oyuncu konusunda hocaya gram güvenmiyorum. Yani hoca oynatmiyorsa bir bildiği vardır falan bunları geçin bunlar safsata. Hoca genç oyuncudan falan anlamıyor.

Keske atalay girseydi ömer yerine. Veya sekidika

Fatih Terim' in en sevmediğim özelliği, genç oyuncularla çalışmaması. Oysa ki kaybedeceksen Atalay ile kaybet, Yunus ile kaybet. Emin ile kaybet. Ha, bu çocuklar bu rezil takımda bile oynayamayacak kadar kötülerse o zaman koyun kapının önüne gitsinler.

jumjhcv.webp

böyle bir golü amatör kümede bile yemezsin. adam kendi yari sahasindan topu getiriyor pas veriyor, bizim kaleye yürüye yürüye gidiyor ve hicbir rakip oyuncu görmeden golü atiyor.

Arif ben Seri geldiğinde ne kadar sevindiği mi sen hatırlarsın.

Ben Seri'den şut dripling vs beklemiyorum ben Seri'den mücadele bekliyorum hepsi bu.

Öyle etrafındakiler iyiyken bende oynarım kimse kusura bakmasın. Aklıyla defans yapıyor diyorlar tamam güçlü fiziği olmadığını biliyorum o yüzden harika bir alan kapatma kabiliyeti olması lazım. Fakat o da yok hatta bu özelliği sıfır. Adam alan savunmasının a'sını bilmiyor resmen.

Kısaca olmadı zorlayıp savunmak yersiz be kardeşim hata yaptık ismine aldandık demek zor değil. Ayrıca fizik kondisyonu da yerlerde.

Ara sıra dikine denk getirirse pas atıyor onu da bi zahmet yapsın başka da bi numarası yok zaten... Son zamanlarda beni bu kadar hayal kırıklığına uğratan transfer hatırlamıyorum.
Keşke Seri, N'Diyaye gibi Stamina ve mücadeleci olsaydı. Tadından yenmez di.

Gerçi öyle oyucnu almak / bulmak kolay değil.

Bize psikopat / sıcak kanlı oyuncular lazım...

netflix yasaklanmadiysa netflix izleyin su rezilleri izleyip aksaminizi berbat etmeyin

Gidip last of us 2 yi oynayim daha heyecanli hakemler de bok etti bu seneyi

Köyde olduğumdan maçı izleyemiyorum da kendimi şanslı kabul etmem gerek galiba. Daha öncekileri imkan var diye zor bela izledim de.

Neyse durduk yere sinir bozmayalim maçtan sonra gelir hocanın

"gelenler gidenler olacak daha genç dinamik geleceğin Galatasaray'ıni eldeki imkanlarla kuracagiz.Tabi yabancı sorunumuz var bazı arkadaşlarla yollarımızı ayiracagiz."

Bu açıklamasıyla dalga geçerim.İyi seyirler

Geri
Üst Alt