Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben takımın iyi çalıştırılmadığını düşünüyorum.
Leminada R YOK AMA :d
Maçı izleyebileceğim bir yer var mı? @Aydın Aslan
Katiliyorum ilerleyen haftalarda rakip it gibi kossa bile topu ayagimizdan alamayacak Ama bizimde biraz tempo yapmamiz lazim buda zamanla olabilecek bisey .bazı arkadaşlar gerçekten futbolu bilmiyor..burada herkes dahi taktisyen gibi eleştiri yapıyor..bugünkü oyundan kimse memnun değil..lakin futbolun bazı dinamikleri parametreleri var..futbol sadece taktikten ibaret değil..fm oyunu gibi sanıyor bazı arkadaşlar futbolu..kaliteli ayaklarımız var iyi kadro kuruldu..ilk 11 in kaçı kamp gördü..kaç maç oynadı beraber..bu maçta uçacak kaçacak futbol beklemek realiteden uzak bir beklenti idi..ilk yarıda bazı anlar paslaşma ve oyunun yönünün değişmesi oyun anlayışı için ipuçları veriyor..en az 5-6 hafta sonra takım oyunu maç ritmi oturacaktır..hele bir de burada sırf hocaya sallamak için gelen maksatları eleştiri değil sallamak olan tipler var ki çok itici oluyorlar..
Var ama ingilizce + kamera açısı bir tuhaf yine de ulaşabileceğin tek kaynak belki de
![]()
Galatasaray vs Kasımpaşa 1st Half Turkish League
footycrave.com
![]()
Galatasaray vs Kasımpaşa 2nd Half Turkish League
footycrave.com
Eyvallah özelden türkçesi geldi.![]()
Var ama ingilizce + kamera açısı bir tuhaf yine de ulaşabileceğin tek kaynak belki de
![]()
footycrave.com
![]()
footycrave.com
bune laaaaa
Spiker bizim golde çok bağırmış kasimpaşa hemen bunu kınamalıVar ama ingilizce + kamera açısı bir tuhaf yine de ulaşabileceğin tek kaynak belki de
![]()
footycrave.com
![]()
footycrave.com
Spiker bizim golde çok bağırmış kasimpaşa hemen bunu kınamalı
Levent hoca verdi sanırım.arkadaslar mactan sonra teknik ekipten biri aciklama yapti mi yoksa boykot mu ediyoruz?
Müdahale Ali Palabıyık’ın gözünün önünde oluyor. Hakem Belhanda'nın çenesinin kırıldığı bu pozisyonda bırakın kart göstermeyi, faulü Kasımpaşa lehine verdi. Bu diz darbesi yüzünden Galatasaray'lı bir futbolcunun çenesinde birden fazla kırık meydana geldi.