- 15 Mart 2011
- 15.045
- 1.262
- 1.468
bu kötü oyun için cok neden var yalnız.lemina hazır değil,falcao öyle.hoca takımın basında degil.ortasaha degişti.ve bitanesi 2 maçtır yok,uyum saglaması gerekirken.milli takımdan feghouli basta olmak üzere yorgun dönen,belhanda gibi sakat dönen de var.nagatomo uzun yoldan geldi.babel yorgun döndü vs
daha da saymayalım.takımın net 4-5 haftaya ihtiyacı var.lemina-nzonzi,seri,babel,falcao 5 yeni adam var ön tarafta.hepsi de 11 başlayacak kişiler.belki babel yerine emre mor olur ama o da yeni.
takım her mac 10 kişi kalırken,şu macta bile dogranmısken falan galibiyet olsun da oyuncular uyum sagladıktan sonra oyun da gelişir.
Oyuncuların hazır olmaması yönetimin hatası. Erkenden bitireceksin,kampa yetiştireceksin. Burda hocaya suç bulmuyorum. Ancak diğer yandanda her sene 7-8 yeni oyuncu gelmesi normal değil. En fazla 2-3 ekleme yapar devam edersin. Bu durum hocanın suçudur.
Hocanın takımın başında olmaması konusuna gelirsek, ben burda suçları %50-%50 hocada ve tff de buluyorum. Hangi hoca olursa olsun bu kadar uzun süreler takımın başında olmama hakkı yok. Geçen sene sanırım 10 maçtan fazla takımın başında olmadı. Tamam tff yanlı, adaletsiz ancak hocada dönüp kendine bakıcak arkadaş.
Hocanın önceliği takımı oynatmak olmalı. Geçen sene şampiyon olurken bile rezalet oynuyorduk. Şu anda geçen seneninde gerisindeyiz.
Kafamdan geçeni sözlere dökeyim. Paris veya Real deplasmanlarından alınacak gurur kırıcı sonuçlardan birinden sonra hoca gider.
Umarım en kısa sürede top oynamaya başlarız. Doğruya doğru iyi oyundan umudum yok ve leş gibi top oynamaktanda bıktım.