Ekli dosyalar

• LINEUP111567559371031.webp
    LINEUP111567559371031.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 94
su maca kadar bı hazırlık macı falan olsada ızlesek

kağıt üstünde bakmak gerekirse

takımda muslera belhanda seri nzonzi lemina feghouli falcao üst düzey isimler

luyindama babel andone emre linnes Galatasaray ilk 11 seviyesinde oyuncular

nagatomo marcao mariano zayıf halkalarımız

linnes kesinlikle gitmemeli nagatomo gidebilir

Ulan o kadar iyi transferler yaptik milli araya girildi.simdi millet 2 hafta nasil bekleyecek cok sabirsizlaniyorum yeni transferleri ve kadroyu gormeyi.en son tudor doneminde değişen kadroyu bu kadar heyecanla beklemiştim.taraftar olarakta yeni transferler iştah ve arzumuzu kabartti bence.şuan ligi istiyoruz.
Hedef#23

Lemina'nın takıma katacağı ofansif yönü, Falcao'nun performansını, maçın atmosferini, takımın nasıl oynayacağını deli gibi merak ediyorum. Ağzım kulaklarıma varıyor... Geçmiyor günler...

4-2-3-1 cikilirsa inanilmaz sIkIcI bir oyun izleyip maci 1-0 2-1 gibi skor uile kazaniriz.

Takimin ileride hizli ve adam gececek, ciziye inecek oyuncusu olmadigindan uretknlik sikintisi yasiyoruz.

Takim 4-4-2 yi mukemmel oynar. Andone ve Falcao duvar olur top saklayip beklerin cikmasini saglar.

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagotomo
Feghouli-Nzonzi-Lemina-Babel
Andone-Falcao

Evet belki bir devrin sonu ama Belhanda bu takimi yavaslatmaktan oteye gitmez. Kesilmeli.

--------------------------Falcao--------------------------
--Andone--------------Belhanda---------------------Feghouli
--------------------Lemina----Nzonzi-------------------
Bayram------Marcao--------------------Luyindama-----Mariano
-------------------------Muslera-----------------------------

gibime geliyor.

Sadece galibiyet içimi soğutmaz. Hem ligdekilere mesaj vermek adına, hem CL öncesi moral olması adına imha etmeliyiz bu gwtları.

4-1

Falcao 2x
Babel 1x
Nzonzi 1x

Geri
Üst Alt