Niye sürekli cuma oynuyoruz ? 4 haftanın 3ü cuma maçı.

———-Muslera

Sener-Luyi-Marcao-Yuto

——-Nzonzi-Lemina

Feghouli—————Ömer

———-Falcao—Adem

Bazi oyunculari cl öncesi dinlendirelim

Adem yüzde 95 ilk 11 başlayacaktır Belhanda olmazsa eğer.

Lemina konusunda emin değilim, 90 dakikayı kaldıracak kapasitesi yoksa sonradan girmeli.

Bu maçın test maçı olması lazım, beklerin oyunu rakip yarı alana yıktığımız anlarda çizgiye inmesi şart, bunu Mariano arada yapıyor, Nagatomo ise ciddi özgüvensizleşmiş, nerde Fener deplasmanında uzaktan köşeye vuran Nagatomo.

Bu yıl maçlardaki kritik adamımız Falcao ile orta saha arasındaki oyuncu olacak, o adam iyi oynarsa kazanmak çok kolaylaşıyor.

muslera
mariano luyindama marcao yuto
feghouli nzonzi ömer babel
falcao adem

Adem yüzde 95 ilk 11 başlayacaktır Belhanda olmazsa eğer.

Lemina konusunda emin değilim, 90 dakikayı kaldıracak kapasitesi yoksa sonradan girmeli.

Bu maçın test maçı olması lazım, beklerin oyunu rakip yarı alana yıktığımız anlarda çizgiye inmesi şart, bunu Mariano arada yapıyor, Nagatomo ise ciddi özgüvensizleşmiş, nerde Fener deplasmanında uzaktan köşeye vuran Nagatomo.

Bu yıl maçlardaki kritik adamımız Falcao ile orta saha arasındaki oyuncu olacak, o adam iyi oynarsa kazanmak çok kolaylaşıyor.
Şöyle bir şey var reis bizim gibi kanatlardan hücum eden takımlar için ya kanat oyuncuların çok delici olacak rakip defan bloğunu sağdan/soldan delecek ya da arkalarındaki bekler bir ayağı çizgiye basarak ileri çıkacak ikiye birler sayesinde o defans bloğunu aşacak

Mesela ManCity'de Bernardo Silva ileride top kullanan adam ama arkasında öyle bir bek var ki Bernardo'nun sıfıra inmesine gerek kalmıyor çünkü sürekli sağdan akın akın gelen bir K.Walker var rakip defansı ikiye birde yakaladıklarında durdurulmaları imkansız

Biz bunu anca Belhanda-Feghouli ve Mariano üçlüsünün pas bağlantısı sayesinde yapıyoruz ama pozisyonlarında muazzam esnek olmaları gerekiyor ki boşluk bulup paslar sayesinde oraya sarmaya çalışıyoruz ki rakip defansı açamadığın sürece al gülüm ver gülüm pas yapıp duruyoruz

Bizim artık buna bir çare getirmemiz gerekiyor mesela Babel çok hızlı değil,çizgiye basmaz,sıfıra inmez tamam da bu adamın en etkili olduğu yer kaleye yakın olduğu zamanlar Babel'i oraya atmak için soldan akın akın gelecek hücumda genişlik kazandıracak bir bek lazım

Aynı şekilde artık Feghouli o Valencia dönemindeki gibi önüne atıp koşamıyor onun yerine arkasındaki bekin top taşıma konusunda iyi olması lazım

Ve bize gereken bekler kesinlikle Nagatomo ve Mariano değiller ben artık o kadar ümidimi kestim ki bu ikiliden yerlerine Ömer ve Şener oynasa niye oynamıyorlar demem gözüm aramaz o kadar ümidimi kestim bunlardan

Tıpkı geçen sene ilk devre de olduğu gibi oyun anlamında muazzam bir beklentim yok benim Ocak ayına kadar puan anlamında en minimum kayıp ile gidelim ve bir an önce beklerimizi değiştirelim ondan sonra asıl ivmeyi yakalayacağımızı düşünüyorum ben

devre arası kampına kadar leminadan tam performans alamayabiliriz southampton hocası hasenhult denen kıl herif kampa götürmemis adamı

sürekli takımdan ayrı calısmıs

devre arası kampına kadar leminadan tam performans alamayabiliriz southampton hocası hasenhult denen kıl herif kampa götürmemis adamı

sürekli takımdan ayrı calısmıs
Ben hala inanamıyorum Lemina'yı kadromuza katabildiğimize, Hasenhüttl çift 6 numarayla 4-4-2 oynatıyor bir kere ortada kullandığı Ward-Prowse oranın oyuncusu değil, sonra Lemina'yı kampa bile götürmeyen adam ortada Højbjerg ve Romeu ikilisini oynatıyor bu adamlar Lemina'nın getir götürünü yapar en fazla

Hani neden Lemina'yı böyle takımın dışına itti anlayamadım ...

southampton küme potasına girince nasıl olsa kovulacak bu hasenhultmu ne halttı epl icin bulunabilecek en yetersiz hocayı getirdi aptallar

lemina ısrarla eplde kalmak istemiş bunlarda kira degil satmak istemis adam diretti diye bu avusturyalı şabanda kampa götürmemis

forum sitelerınde böyle yazıyordu taraftarları zaten sevmemis bu hocayı

southampton küme potasına girince nasıl olsa kovulacak bu hasenhultmu ne halttı epl icin bulunabilecek en yetersiz hocayı getirdi aptallar

lemina ısrarla eplde kalmak istemiş bunlarda kira degil satmak istemis adam diretti diye bu avusturyalı şabanda kampa götürmemis

forum sitelerınde böyle yazıyordu taraftarları zaten sevmemis bu hocayı

Yazdiklarindan hicbir sey anlasilmiyor

Gomis gittikten sonra ben kanat oyuncularımızın forveti besler bir oyun tarzı ile oynamadıklarını gördüm. Bunda forvetlerin yetersizliği (Eren, Diange) kadar oyun anlayışımızın da etkisi vardı sanırım. Feghouli, Onyekuru orta-pas yerine içeri girme ve şut pozisyonu yaratmaya çalıştılar. Umarım Falcao geldikten sonra forveti beslemede çekince yaşamazlar da bol bol pozisyona girer. Kendine pozisyon yaratabilme yeteğine de var el tigre'nin. Diange'nin girdiğinden daha çok pozisyona girip çok daha yüzdeli bitirecek inşallah. 2 gol atsa da şöyle 3-4 farklo yensek ne güzel olur.

Geri
Üst Alt