Kabak tadi vermeye basladi artik, ben bir futbol sever olarak bu ligi izliyorsam, seyir zevkimi düsünürüm. Fatih Terim gibi son iki sene üst üste olmak üzeri, 10 senede 8 sampiyonluk yasamamis bir futbol adami varsa, onu saha kenarinda görmek isterim. Fenerbahce bir heycan ile geliyor, parlatmak istedikleri, Fatih Hoca´ya rakip olarak gördükleri Ersun Yanal´i karsisina cikariyorlar, yani burada bir meydan okuma var. Hem o yönden, hemde Basaksehir ile Fatih Hoca´ya iki sene üst üste sampiyonluk yarisi kaybedip, Besiktas´in basina gecen ve intikam isteyen Abdullah Avci var...

Simdi tamamen, Adaletsporlu, takim tutmayan, ligi tamamen heycanindan, zeyvkinden izleyen bir adamin göz önünden anlatacam olayi. Burada bir Kral varsa, ve onun tahtina uzanmak isteyen rakipleri taraftarlari ile iddiali geliyorsa, bu rekabeti izlemek, o heycani yasamak, bana seyir zevki yasatacaktir. Yayinci kurulusun bu rekabeti, bu heycani güzel bir pazarlamasini birak, yahu daha saha icinde Tahtin sahibini göremiyoruz. Iki azimli hoca, icinde hirs var intikam var, son iki senenin sampiyonun tahtini sallayabilecek mi ? Bu aslinda cok güzel, ve heycanli bir sekilde pazarlanir. Ama adam sahada bile yok.

Simdi sen adami haksiz yere 4 hafta sahalardan man ediyorsun, 3 haftaya düsürüp, koskocaman Galatasaray Fenerbahce derbisinde hic yoktan sebepten Fatih Terim´i derbiden caliyorsun. Basarisi ile, seveni ile, hatta özellik nefret edeni ile bile Fatih Terim bu ligin cok büyük markasidir. Kimisi kazanmasi icin izler, kimisi kaybetmesi icin, ama Fatih Terim kendini izletir.

Mac icinde su tarz enstanteneler, maclara epic bir boyut kazandiriyor. Sen ise bu highlight dedigimiz maclarda, macin en kilit ve en marka adamlardan bir tanesini, tamamen federasyonun dissiplin kurullarinin yetkilerini istismar ederek, bu tarz kareler vermesinden mahrum ediyorsun.

5ccfd3a2c03c0e2e30c2174e

Hakli bir ceza olsa amena... Ama adam ne küfür etmis, ne birine siddet uygulamis, ne birine hakaret etmis, ne baskasinin irzina gecmis. Ayiptir.
Sonra neden Türk futbolu bu halde, federasyon kurullarin bir iki takim tarafindan isgal edilmesi ile, adamciligin verdigi keyfi kararlar ile, Türk Futbolunu ileri götürecek fikirlere güc ayiramamiz zaten cok normal.
Fenerbahce ve Besiktas kulüpleri Federasyona adam doldurma hirsi ile, federasyon kurullarini calisamaz hale getirdiler.

Yav Terim hiçmi bişey söylemesin ki adam pek bişeyde demedi. Her maçtan sonra hocalar başkanlar hakrmler hakkında neler diyorlar daha ceza alan teknikdirektör duymadım ben. Ama Terim maç sonu, hakem çok kötüydü dese yine 3 maç ceza alıyor. Bu adam ne yapsın, yazık değilmi. Amaç Terimi yorup futboldan uzaklaşmasını sağlamak. Bizi durdurmanın başka yolu olmadığının farkındalar. 96-2000 deki 4 sene üstüste hep akıllarında, şimdide galatasarayın 4-5 sene üstüste şampiyon olmasından çok korkuyolar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt