Mariano Marcao Luyindama Nagatomo Feghouli Belhanda çıldırttı beni

takımın en önemli taşları falcao nzonzi babel yeni katıldılar takıma ayrıca o afrika kupasıda en çok bize darbe vurdu.Az sabır edicez geç form tutucaz takımda uyumu sağladıkça eminim çok daha iyi olucaz.

bence ilk 3 haftaya göre gayet iyiyiz ve takım şuan yepyeni sadece defansta sıkıntı var saçma sapan hatalar yapıyoruz

Takım birbirinden kopuk oynuyor. Herkes her topa atlıyor özellikle stoper hattında Luyindama her topa giriyor. Stoper ikilisi birbiriyle konuşmuyor. Göbekte insiyatif alan tek isim Ömer Bayram...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ömer Bayramı tebrik ediyorum, bu yaşta tempolu orta sahaya evrildi adam, takım canlandı o girince.

Falcao'ya fazla destek yok, cok fazla gereksiz yere top gezdiriyoruz, devamli dikine oynamayi ne zaman ogrenecekler acaba.

dün belhanda, marcao, mariano, bugün luyindama yarın bu nzonzi olacka seri olacak, belhanda hatta falcaoya kadar gidecek

tek tek oyuncuları gömmeye devam

Umarim takimin birlikte ilk maci oldugu icin rezil oynuyoruzdur. Ama bence bu yuzden degil bu kotu oyun.

normalde büyük takımlar stoperlerini tecrübeli ve yaşça 28-30 civarlarında topçularla doldurur. biz ise stoper hariç takımı 30lu yaş adamlarla doldurup stoper hattını tecrübesiz ve yaş ortalamasını 24 yaptık

Real Madrid-Psg bu savunmayla ağzımıza sıçar,bu kadar saçma sapan hareketler yapan stoper olamaz.Muslera'nın da oyuna top sokma konusunda büyük sıkıntıları var.
bu yıllardır var.Valla musleram kırmızı çizgimdir ama topu oyuna sokma konusunda ligin en kötülerinden biri bence

Taktiğimiz belli:

Sağa sola geriye sola sağa geriye ileriye sağa sola sağa sola ileriye geriye sola sağa geriye ileriye sağa sola sağa sola geriye sola sağa geriye ileriye sağa sola sağa ileriye sola geriye sola sağa geriye ileriye sağa sola sağa sola geriye sola ileriye sağa geriye ileriye sağa sola PAS.

Takım iyi olacak inanıyorum ama şu gereksiz kaleye geri donüş paslaşmaları kimin fikri acaba. Rakibi yoralım derken bizim forvetler yoruluyor

Olacak beyler sakin olalım ilk haftalardan uzay futbolu bekliyoruz. Sezonu en geç açan takım biziz geç form tutmamız daha iyi. Sezon sonuna kadar formu sürdürmek önemli. O yüzden rahat olun

Geri
Üst Alt