bizim stoperler mental olarak sıkıntılı özellikle marcao gereksiz özgüven yuzunden yiyor kartları

Oyun kotu ama bunun bazi sebepleri var bence. Bartalli agir idman yaptirdi bu takim ilerleyen haftalarda daha da acilir. Ayrica ilk defa birbiriyle oynayan adamlar var kadroda ama ona ragmen zaman zaman cok guzel pas yaptik. Bu takim birbirine alistikca bu paslasmalari mac boyu goruruz. Ayrica bu takima cok hareketli bir forvet olan Andone katilacak. 4 4 2 bize uygun bir taktik olabilir ilerleyen haftalarda.

Hepsinde fizik sıfır topu taşıyamıyorlar, Ömer bile fark yaratıyor, kendine güvenip topla gitmeye çalışan adam yok takımda herkes alışmış yana pas geri pas aman ben hata yapmayım sorumluluk almayım başkası alsın.

Mariano'nun pili biteli çok oldu geçen yıl bile çok net belliydi. İlk geldiği yıl gibi oynamasını sakın beklemeyin. Şu performansıyla bizde asla 11 oynamaması lazım.
iç sahada zaten genelde 2. ve 3.bölgede topla oynayacağımız için ligde sıkıntı olmaz yine kalitesi belli adamın. ama sorun şu ki oyunu 3.bölgeye yığamıyoruz

Hoca
Hoca analiz etmiyor mu bu takimi. Takimda tempo dinamizm sorunu var.
Ozellikle Mariano oyunumuzu yavaslatiyor.

Bu hakaret olarak anlaşılmasın ancak ben gerçekten hocanında yaşlandığını düşünüyorum. Fiziki değil demek istediğim mental olarak.

Şu kadroya çok güzel oyun oynatabilmeli bence.

Geri
Üst Alt