Turkiyeden nerden alabiliriz brugge galatasaray maci icin bilet?? burda biletler bitti bile. Yardimci olabilecek biri var mi

Arenada herkese karşı 4-4-2 oynariz, deplasmana 4-2-3-1çıkarız bundan sonra

Mevcut beklerle ne 4-3-3 ne 3-4-3 ve ne de 3-5-2 oynanmaz. Bizi kesin basarıya goturecek yegane sistem 4-4-2'dir. İçerde rakibi boğar, dışarda da en kotu beraberlik alırız.

Turkiyeden nerden alabiliriz brugge galatasaray maci icin bilet?? burda biletler bitti bile. Yardimci olabilecek biri var mi

Brügge deki mac icin mi?

Nasil bitti yav, internet sitelerinde daha acik satisa sunulmadigi yaziyor sadece kulüp üyeleri alabiliyor. Hem sadece Mini-Abo olarak satiyorlarmis yani 3 CL macini bir arada satiyorlarmis, adamlar akilli biliyorlar Türkler stadi feth eder yoksa diye.

keske bu maca kadar hazırlık macı yapılsaydı en azından yeni transferler alışması icin iyi olurdu

Arkadaslar biliyorum yeri degil lakin nerede yazacagimi bilemedim. Yurtdisindan Fener macina gelecez - mac günü ne zaman belli olur, malum ucak bileti vs. vs.

Cumami olur Cumartesimi ?
cl maci sali günü. büyük ihtimal sali günü yapilir

Bugun satisa cikti satildi hepsi 10 dakikada. Simdi de karaborsaci silkikler 600 euro para istiyolar 😂 yer mi anadolu cocugu

Brügge deki mac icin mi?

Nasil bitti yav, internet sitelerinde daha acik satisa sunulmadigi yaziyor sadece kulüp üyeleri alabiliyor. Hem sadece Mini-Abo olarak satiyorlarmis yani 3 CL macini bir arada satiyorlarmis, adamlar akilli biliyorlar Türkler stadi feth eder yoksa diye.

çok havaya girdiğimiz için kasımpaşa tarafından gaddarca tokatlanırız diye düşünüyorum.

0-2 biter.

falcao show bekliyorum 2 yada 3 gol atacak bu maçta.

Heyecan var ama beklentiye giremiyorum, 3 haftadır gram top oynamıyoruz oynanan oyun ümit vermiyor, forum bunları cok cabuk unutuyor ben hatırlarınca kus oluyorum genelde. O 11’lerden 2 kisi degisiyor sadece, takımda enteresan bi uyum sorunu var veya bu sorun beklerin leşliğinden kaynaklanıyor.

Açıkçası Diagne’yi 3 maçtır adam akıllı topla bulusturamadık / orta acamadık. Bu da beklerin yetersizliğinden kaynaklanıyor dedigim gibi, mariano topu kaldıramıyor, 3 ortasının 2’si rakibe carpiyor. Naga desen gidiyor sağa çekiyor stopere dönüyor.

Şener’in iyilesip adapte olması lazım. Kağıt uzerinde Drogbalı Sinolu sezondan bile daha iyi kadro kurduk. Ama dedigim gibi forum cok cabuk gaza geliyor, uyum sorununun kolay cozulebilecegini düsünmüyorum cünkü hemen hemen aynı 11’le cıkıyoruz, degisen kisi tek Falcao, ceza sahası ici golcüsü. Ceza sahası icinde falcao’yu topla bulusturabilmek icin beklerin cok iyi pas/orta yapması veya kanatlara bos alan açabilmesi gerekiyor, su an ben bunu yapabilecek bir bek goremiyorum takımda.

Bu macı öyle ya da böyle 50 bin kisiyle kazanırız. Brugge ve malatya deplasmanları ilerisi icin beklentiye girip girmeyecegimizin asıl sınavları olacak

Geri
Üst Alt