Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.960
- 9.957
- 2.398
Brugge maçının bir nevi provası tadında geçecektir. Skoru aldıktan sonra kontrol futbolu oynamaya çalışırız.
2-0 ya da 2-1 biter
2-0 ya da 2-1 biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tencere zu kapak olmuş iki köpektir onlarMehmet Ayan
Candas kaan isik
Adamlar kirmizi cizgi programinda 20 dakkika maliyet konustular, inanilmaz kudurmus durumdular.
Tencere zu kapak olmuş iki köpektir onlar
Onları dinleyeceğine 2010 worldcuptan bi maç aç vuvuzela dinle daha iyiGasaray bolume gectiler ne teknik ne taktik
20 dakkika falcaonun maasi, sampiyon olamazlarsa batacaklar vesaire

Genel olarak bu kadroyu diyorsan mantikli , ama bu mac icin diyorsan seri cezali_______________falcao
Babel__________Seri__________Soso
________Nzonzi_____Lemina
Valla genel de,bu mac icin de diyordum da evet cezaliydi degilmi?pfffGenel olarak bu kadroyu diyorsan mantikli , ama bu mac icin diyorsan seri cezali
İki kanattan biri bari hızlı olsun diye babeli dışarı atıp andoneyi orda denemeliz diyorum._______________falcao
Babel__________Seri__________Soso
________Nzonzi_____Lemina
Bu orta saha ile zaten oyunu rakip alanina yikariz.hizli kanata gerek kalmaz.ayagimizdan top alamazlar.kaldi ki Babel skora en yakin oyuncumuz şuphesiz.İki kanattan biri bari hızlı olsun diye babeli dışarı atıp andoneyi orda denemeliz diyorum.
Kale arkası koltuklarının kaldırılması için TFF'ye başvurmuşuz. Koltuksuz ve kapasiteyi 5-10 bin civarı arttırarak kale arkasını kullanmak istiyormuşuz (Dortmund'un Sarı Duvar'ı gibi). Bu uygulama Avrupa maçlarında yasak olduğu için ligde koltuklar sökülecek ŞL maçlarında tekrar takılacakkoltuk kaldırma işlemi derken?
Candaş Bjk’li Ayan kripto fenerli.Mehmet Ayan
Candas kaan isik
Adamlar kirmizi cizgi programinda 20 dakkika maliyet konustular, inanilmaz kudurmus durumdular.
Andone babelden hızlı bir oyuncu değil.İki kanattan biri bari hızlı olsun diye babeli dışarı atıp andoneyi orda denemeliz diyorum.
Transferler gelmeden once herkes lig arasi bize cok iyi gelecek deniyordu .Simdi uyuz oldum deniyorBu seferki milli araya uyuz oldum.