Yalnız bu Lemina hazır değilse,Seri cezalı,Belhanda sakat.Dilim varmıyor ama iş yine Selçuk'a doğru gidiyor.Taylan demeyin.Onu direkt oynatacağını sanmıyorum.

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Lemina-Nzonzi
Emre Mor-Feghouli-Babel
Falcao​

Heyecan var ama beklentiye giremiyorum, 3 haftadır gram top oynamıyoruz oynanan oyun ümit vermiyor, forum bunları cok cabuk unutuyor ben hatırlarınca kus oluyorum genelde. O 11’lerden 2 kisi degisiyor sadece, takımda enteresan bi uyum sorunu var veya bu sorun beklerin leşliğinden kaynaklanıyor.

Açıkçası Diagne’yi 3 maçtır adam akıllı topla bulusturamadık / orta acamadık. Bu da beklerin yetersizliğinden kaynaklanıyor dedigim gibi, mariano topu kaldıramıyor, 3 ortasının 2’si rakibe carpiyor. Naga desen gidiyor sağa çekiyor stopere dönüyor.

Şener’in iyilesip adapte olması lazım. Kağıt uzerinde Drogbalı Sinolu sezondan bile daha iyi kadro kurduk. Ama dedigim gibi forum cok cabuk gaza geliyor, uyum sorununun kolay cozulebilecegini düsünmüyorum cünkü hemen hemen aynı 11’le cıkıyoruz, degisen kisi tek Falcao, ceza sahası ici golcüsü. Ceza sahası icinde falcao’yu topla bulusturabilmek icin beklerin cok iyi pas/orta yapması veya kanatlara bos alan açabilmesi gerekiyor, su an ben bunu yapabilecek bir bek goremiyorum takımda.

Bu macı öyle ya da böyle 50 bin kisiyle kazanırız. Brugge ve malatya deplasmanları ilerisi icin beklentiye girip girmeyecegimizin asıl sınavları olacak
[/QUOTE]
Diagneyi topla busturamiyormuyuz Denizli ve Akhisar maclarinda cok net goller kacirdi daha ne yapacaksim forvete

Seri-Belhanda ve Emre Mor üçlüsünün yokluğunda sahaya çıkacak takım bu olmalı

54452.jpg

mor ve seri cezalı , belhanda sakat olduğuna göre 4 - 4 - 2 zamanıdır.

........................................MUSLERA.......................................
MARINAO...LUYINDAMA...MARCAO...NAGATOMO
FEGHOULI.........LEMINA........NZONZI...........BABEL
..............................FALCAO......ANDONE......................

adem 11 başlar fatih terimi biraz tanıyorsam

4-0 yeneriz

Muslera
Mariano - Marcao - Luyindama - Nagatomo
Nzonzi - Lemina
Feghouli - Adem - Babel
Falcao​

Part time teknik direktör bulmamiz lazim artik. Levent Sahin olmuyor.

Hasan Sas da bu macta atilir zaar. Levent Sahin rahat durursa bir kac mac kenarda olur. Yoksa takimi Mert Cetin veya Fahri Yilmaz cikaracak.

Bu mac degil de sonraki 3 mac iyice zora girdi.Terim olmayinca ilk degisikligi 70 civari yapiyorlar.

Takımda bir anda cezali olmayan kalmadi, adi serefsizler her seye sari kirmizi ceza veriyor

Geri
Üst Alt