önümüzdeki 3 maçı 1-0 alalım diğerleri istiyorsa 10-0 kazansın umrumda değil yeterki şu 3 maçı alalım.

Muslera Mariano Luyindama Marcao Nagatomo Nzonzi Lemina Belhanda Feghouli Babel Falcao

Mac gunune kadar sakatlik falan olmazsa ilk 11imiz bu olacaktir.

Oyunu önde oynayalım, salak salak kaleciye dönüp durmayalım. Skoru aldıktan sonra Jimmy, Taylan, Donk, beklerden biri vs. rotasyona gideriz

Maç falan yok mu televizyonda ya hiç arkadaş resmen kuruduk önceden Avrupa Şampiyonası elemelerini yabancı milli takımların maçlarını falan şifresiz kanallar verirdi noldu şimdi her şey paraya mı döndü?

TV Rehberine baktım neyse ki biraz olsun futbol açlığımızı giderecek Türkiye-İngiltere U21 maçımız varmış saat 20:45'te ASpor'da. Hem İngiltere içimizden geçecek hem de sevmediğim kanal olduğu için maçı izler miyim bilmiyorum. Maçı izlemem için ilk 11'de şöyle 3-5 Galatasaraylı genç olması lazım.

Asıl Almanya-Hollanda maçı varmış 21:45'te tam izlenecek maç da şu S Sport mudur nedir şifreli kanalında o yüzden izleyemeyeceğiz. Aslında Digitürk yerine İP TV al diyor içimden bir ses.

Ya bişey dicem bu Galatasaray’ın maçları neden sürekli cuma veya pazartesi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TV Rehberine baktım neyse ki biraz olsun futbol açlığımızı giderecek Türkiye-İngiltere U21 maçımız varmış saat 20:45'te ASpor'da. Hem İngiltere içimizden geçecek hem de sevmediğim kanal olduğu için maçı izler miyim bilmiyorum. Maçı izlemem için ilk 11'de şöyle 3-5 Galatasaraylı genç olması lazım.

Asıl Almanya-Hollanda maçı varmış 21:45'te tam izlenecek maç da şu S Sport mudur nedir şifreli kanalında o yüzden izleyemeyeceğiz. Aslında Digitürk yerine İP TV al diyor içimden bir ses.

Al rengo bende kullaniyorum tayland hollanda Filipinler fark etmiyor herseyi izliyorum

Kurulan kadronun iyi futbol oynamama şansı yok. Daha sezonun başındayız umutsuz olmaya gerek yok. Bizi umutsuzluğa itmek isteyenler var, bunlar hep olacak. Galatasaray taraftarı neyin iyi, neyin kötü olduğunu kısa bir sürede görüyor ve tepki koyuyor, bizi diğerlerinden ayıran budur. Bazen erken form tutmak da iyi gelmiyor takımlara. 11-12 sezonuda kötü başlamıştı sonu çok güzel bitmişti. Son 2 sezona göre kadromuz en geniş, en kaliteli halini bu sezon aldı. Takım sadece saha içine odaklandığı sürece başarı gelecektir.

Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Nzonzi-Lemina-Feghouli-Belhanda-Babel-Falcao

Okan-Şener-Ahmet-Ömer Bayram-Taylan-Selçuk-Jimmy-Yunus-Adem-Andone

futbol hikâye TFF'ye yürümek ve istifa çağrısı yapmak lazim en az 50bin kişi toplanalım, bundan sonra görev bize düşer

Kurulan kadronun iyi futbol oynamama şansı yok. Daha sezonun başındayız umutsuz olmaya gerek yok. Bizi umutsuzluğa itmek isteyenler var, bunlar hep olacak. Galatasaray taraftarı neyin iyi, neyin kötü olduğunu kısa bir sürede görüyor ve tepki koyuyor, bizi diğerlerinden ayıran budur. Bazen erken form tutmak da iyi gelmiyor takımlara. 11-12 sezonuda kötü başlamıştı sonu çok güzel bitmişti. Son 2 sezona göre kadromuz en geniş, en kaliteli halini bu sezon aldı. Takım sadece saha içine odaklandığı sürece başarı gelecektir.
Onlar da bunun olmaması için uğraşıyor zaten
Ama biz daha da güçleniyoruz her seferinde

Hazırlık maçı yapmamız lazım.
Geçen senede az hazırlık maçı yaparak bunun sıkıntısını çektik.

Geri
Üst Alt