Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.338
- 5.333
- 2.308
Ne cezasi?andon cezalı olacak kırmızısından dolayı
4-2-3-1 çıkarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne cezasi?andon cezalı olacak kırmızısından dolayı
4-2-3-1 çıkarız.
PL'de kırmızı gördü. Geçen forumda da konuşulduydu, kart cezası iptal olmuyor lig değişince demişlerdi.Ne cezasi?
Transfermarkt sitesinde öyle birsey yazmiyorPL'de kırmızı gördü. Geçen forumda da konuşulduydu, kart cezası iptal olmuyor lig değişince demişlerdi.
Fransa ligine de giden olmuş geçtiğimiz senelerde, o oyuncular da oynamamışlar vs.
Transfermarkt sitesinde öyle birsey yazmiyor
Zaten öyle sacmalikmi olur?
Burda yaziyor evet ama kirmizi kart cezalisi olsaydi surda yazardi, mesela seride yazdigi gibi:![]()
Florin Andone - Ayrıntılı performans bilgiler
Bu sayfa oyuncunun performansını göstermektedirwww.transfermarkt.com.tr
southampton maçında gördü kırmızı.
uefaya bağlı iki lig de, bundan dolayı olabilir. Dediğim gibi ben de tam bilmiyorum ama geçen konuda söyledikleri mantıklı gelmişti
belliMilli ara Regl Dönemimizdir.
inşallah dediğin gibidirBurda yaziyor evet ama kirmizi kart cezalisi olsaydi surda yazardi, mesela seride yazdigi gibi:
![]()
Galatasaray SK - Kulüp profili
Kulüp bilgileri: Galatasaray (Süper Lig) ➤ Güncel kadro ve piyasa değerleri ➤ Transferler ➤ Söylentiler ➤ Oyuncu istatistikleri ➤ Fikstür ➤ Haberlerwww.transfermarkt.com.tr
Aynen, bu maçı rahat alacağımızı düşündükletinden, istenen bir hakem ve cool bir yönetim görürüz. Malatya ve fb maçlarında kkartları görürüz.
Nando
Mariano Luyi Marcao Nagatomo
Fegh Nzonzi Lemina Emre
Falcao Babel
Dogru. Adem o haldeEmre cezalı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi