- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
@Murat Saylak senin için en sevdiğin oyuncu marianodan imza almaya çalışacağım.Zor olacak ama senin için bunu yapacağım dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene zor renktaşbu sene gelecek misin hocam ? gelirsen haberim olsun beraber gidelim
Bu sene zor renktaş
ben de malatyalıların arasında izlemiştim bu arada
hiç öyle yarısı Galatasaraylı felan değil
söz konusu Galatasaray olunca tüm takımlar bize düşman bilirsin.
tayfa toplan
malatya'da handikap yapacagiz
mina kendi kalesine atacak
@Aydın Aslan @Hakan Duztepe @Hidayet Sarıdağ
mariano dayi olmazsa nagatomo olsun en azindan o da cok KALITELI bir tobcu idi zamaninda@Murat Saylak senin için en sevdiğin oyuncu marianodan imza almaya çalışacağım.Zor olacak ama senin için bunu yapacağım dostum
mariano dayi olmazsa nagatomo olsun en azindan o da cok KALITELI bir tobcu idi zamaninda
ahmet calik 2 gol atsin en kötü ama kazanalim yani benim icin fark etmezgsc super modu sana sahada ki hamlelerine dikkat et diyor diyeceğim.
tayfa toplan
malatya'da handikap yapacagiz
mina kendi kalesine atacak
@Aydın Aslan @Hakan Duztepe @Hidayet Sarıdağ
Milli takımdan ayrılıp direkt bizde çalışmalara başladı o zaman, fotolarda ben göremedim, var mıydı?Belhanda sakat falan değil takımla çalıştı 3-4 gün önce
Katıldı çalışmalara resimleri vardıMilli takımdan ayrılıp direkt bizde çalışmalara başladı o zaman, fotolarda ben göremedim, var mıydı?
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi