EEXjXLuW4AAASRa

Emre Mor her maç 11 olmalı , takımda kanat topçusu yok topu kenara götüremiyoruz bekler inanılmaz kötü böyle olunca oyun sıkışıyor orta alanda o oyunu açacak isim de Belhanda olunca tıkanıyoruz Falcao kaç metre koşup geldi de topu ileri taşıdık yoksa iyice geride kalırdık.

Puanlar 0-10

Muslera 7 - bir pas hatasi yapti ama iyi mac cikardi

Mariano 5 - mariano 2 yil önce daha cok tempoluydu

Marcao 6 - pek güven vermiyor

Luyindama 6 - oda marcao gibi

Nagatomo 6 - cabaladi

Feghouli 5 - macta sanki yoktu, anlasilan afrika kupasi onu yordu

Belhanda 6 - bildigilmiz gibi

Babel 7 - iyi is cikardi

Nzonzi 10 - macin adami kusursuz hatasiz oynadi hele hele 2. yari

Ömer bayram 7- adam cok yetenkli degil ama cok calisiyor

Falcao 8 - ben begendim cok gol atariz onunla

Milli takım dönüşü iyi oynadığımızı hatırlamıyorum. Fizik olarak zaten iyi değiliz. Buyüzden oyuna şaşırmadım. Skoru aldık bu önemliydi. Ama bu takım yardıra yardıra oyun oynayacak potansiyele sahip, bitlikte çalışmayla zamanla o günleride göreceğiz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru tarzı birisi olmayınca rakip çıkınca tehdit oluşturamıyoruz, böyle olunca da rahat geliyorlar.

Emre Mora kaldık artık.

Dogru durust pozisyon bulamadik ama pozisyonda vermedik Luyun ve Marcaoya ragmen

Onemli bir 3 puan oyun olarak hayal kirikligi olsada biraz haftalar gectikce daha iyi olacağız

babel feghouli aynı sahada ve bu sistemle olmaz. 4 1 4 1 inadından ne zaman vazgeçeriz hiç bilmiyorum ama bok gibi oynuyoruz.Yaş ile de alakalı değil.Fener hayvan gibi tempo ile başlıyor ama ideal kadroları bizden bile yaşlı.

Hiçbir ligde oyunda kalma süresi bu kadar az değildir heralde. Sıkıntı verici futbol. En az ülke insanı ve ülke gündemi kadar. Beklentide olduğum organizasyona sı*ayım

Geri
Üst Alt