Dakika 89 da Falcao'yu oyuna almanın sebebi nedir Allah aşkına??
Biri bana sövsün küfür etsin gerekirse desinki Renktaş sebebi şu,şu.vs..
:mad::mad::sick::cry:

Fatih Terimin hataları vardır elbet ama bu maç için onu suçlamak haksızlık gibi geliyor bana çünkü o saçmasapan değişiklikleri levet şahin yaptı ayrıca 3e 1 pozisyonda gölü kaçıran laubalilik akılalmazdı atamayana atarlar oldu son dakikada önüne düştü adamın konya maçı gibi son dakika golleri 4 puan kaybettik telafisi var daha ama bu yardımcı antrenörlerle zor adam resmen maçı verdi yaptığı değişikliklerle emre mor ve Falcao yu önceden alsa iş bitmişti yani çok sinir bozucu bir kayıp

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok canım sıkıldı.

fb bu kafada olursak nisan' da şampiyon.

ne bjk, ne trabzon, ne de ibb' de bu sene iş yok.

zaten algı operasyonu da var üstümüzde, medya' da fb' yi gazlıyor devamlı.

Çok yazık !!!
febeden bir bok olmaz ikidir aynı mesajı atıyorsun febe topmu oynuyor ligin en güçsüz takımını hakem ve emre ile göt zoruyla yendiler hala febe diyorsun

Kimse öyle güle oynaya şampiyon olamaz.
Haftaya feneri yener altımıza alırız. Lig kısır gidiyor şimdilik, oyuncular formsuzken bu şekil gitmesi bizim avantajımıza.. Fener maçıyla serii başlangıcı yapacağımıza inaniyorum..

Bu korkaklıkla mı?! Yoksa bu sistemsizlikle mi?!
Hakikat kör gözlere bile kendini gösterdi: korkakça ve düzensizce yönetilen bir takım var elimizde..
aksini iddia etmeden şu soruyu sorun kendinize; son iki sezondur, takım 1-0 ı geçtim 2-0 öndeyken bile son 30 dk bu maç beraber biter diye endişe etmiyor muyuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok net söyleyeyim kenarda hoca falan yok. Bu kadar pahalı bir takım anca bu kadar rezalet top oynar

Terim de adamsa bu laubali gevşeklerin ağzına eder maçtan sonra. Dünya üzerinde bizim kadar laubali bi takım yok

20 yıldır terimi izliyoruz ben hayatta bukadar malca değişiklikler görmedim.terim kenarda olsa emre ve falcaoyu almamasının mümkünatı yoktu.belli ki bu yetersiz levoya güvenmiş karışmamış
Yok abicim yok terim kenardayken de gördük 50 kez geçen yılı hatırla. Levent kafasına göre iş yapamaz. Terimin sistem taktik futbol bilgisi de bu kadar malasef gelişmedi.

Ayrıca Levente de kızmayın arkadaş. Adam 3. Yedek antrenör. 1. in cezalı, 2. in cezalı t. Direktörün cezalı. eeeeeeee adamın çapı zaten belli. Ne kızıyonuz adama. Hadi t. Direktörü geçtim, Nerde 1. Nerde 2. Antrenör ?

Fatih Terimin hataları vardır elbet ama bu maç için onu suçlamak haksızlık gibi geliyor bana çünkü o saçmasapan değişiklikleri levet şahin yaptı ayrıca 3e 1 pozisyonda gölü kaçıran laubalilik akılalmazdı atamayana atarlar oldu son dakikada önüne düştü adamın konya maçı gibi son dakika golleri 4 puan kaybettik telafisi var daha ama bu yardımcı antrenörlerle zor adam resmen maçı verdi yaptığı değişikliklerle emre mor ve Falcao yu önceden alsa iş bitmişti yani çok sinir bozucu bir kayıp

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yav he he

Geri
Üst Alt