Jimmy veya Emre Mor oynar yinede kazanmamiz lazim. Zaten Malatyada cok sakat var Soso olsada olmasada bahanemiz yok

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi
Mor Lemina Seri Babel
Falcao

Okan - Şener - Donk - Taşdemir - Ömer - Taylan - Jimmy - Adem - Andone

Kadro

Feghoulinin olmamasına şaşırmadım. Sezon başlarında iyi bir grafik çizmiyor o sebeple kesik yemiş belli. Hem Feghouli hem Babel aynı anda kanatlarda olunca mücadelemiz ve hızımız düşüyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yemin ederim instagram mal dolu. selcuk olmadigi icin uzulenler var inanilir gibi deil

Fenerbahçe ve PSG maçlarını düşünerek hoca ciddi bir rotasyan yapabilir beklerde Ömer ve Şener hamlesi bekliyorum.

Feg'in olmaması güzel aslında Babel ve Feg aynı anda kanatlarda oluyorlar takım kitleniyor şimdi mecbur farklı bir şeyler deniyecez

yabancilardan kötü durumda olanlar mariano donk ve babel oynarsa puan kaybi olabilir. özellikle mariano her mac 90 dk oynayamaz artik. babel geldiginden beri milli takim dahil hep ilk 11 oynuyor, ikinci yarida bir süre sonra sürekli top ezip duruyor. nagatomoya destege gidecegine mal gibi dikiliyordu önde bi pozisyonda. donku da epey suratsiz buldum. marcaonun sari kart sinirinda olmasi sebebiyle oynasa bile yakar gibi duruyor. gecen seneyle alakasi yok. bir derbiyi daha marcaosuz oynar miyiz? bu hakemle ve bizim üstün zeka marcaomuzla olabilir..

Geri
Üst Alt