Falcao, Emre, Jimmy/Lemina gibi hamle sanslarimiz var bugün kulübede. Kesinlikle maci kazanabilecek kalitede ve derinlikte bir kadromuz var.

Iyi baslayip iyi bitirebilecek bir malzeme.

Andone nasil bir oyuncuymus bir görelim. Mitroglou gibi bitik, Stancu gibi öküz degildir sanirim. Premier Lig'den gelmis bir oyuncu sonucta.

Marcao sari yerse ceza yiyor mu

Farnolle
Chebake Robin Mustafa Sakıb
Donald Acquah Chaleli
Guilherme Jahovic Rahman

Malatya'nin kadrosu tam istedigimiz gibi. Yabanci stoperleri oynatmiyor. Fofana ve Eren Tozlu yedek. Rahman 11'de. Bir tek göbekli Erkan kekosu eksik 11'de. Sergen'in yerine ben bu maci Galatasaray'a vermek icin Malatya'nin basina gecsem bu kadar kötü kadro sürmezdim sahaya. Stoperlerimiz angutluk yapmaz, Nagatomo da Guilherme göbeklisini tutarsa zor gol yeriz.​

Akbaş kazması var iken Falcao oynasaydı keşke

Rezalet bir kadro çıkmış ilk yarı 2-0 Malatya lehine biter hak ettik bunu 0 puan hayırlı olsun.

Rezalet kadro diye birşey yok, elinizdeki oyuncu çeşitliliği bu ve hocanın sık sık böyle revizyona gitmesi çok doğal. Kaldı ki en ideal onbiri çıkarttığında da oynadığımız oyunu da gördük.

Ömer Bayram'a sallayanlar 2 maçlık performansını görünce övgülerle yaklaşmaya başladı. Şunu kabul edelim bizim takımın belli bir oyun şablonu yok, oyuncuların günlük performansı ve rakibin durumuna göre bazı şeyleri düdük çalmadan anlayamıyoruz.

Hocanın tercihinin doğru olup olmadığı maç sonunda belli olacak çünkü bu maçı kazanırsak herkes hoca çok doğru iş yaptı kaybedersek Falcao ve Lemina yedek mi olur hoca sen bu işi bilmiyorsun derler. Kendi evimizdeki Kasımpaşa maçını da gördük tam kadroyla çok zorlandık.

Umarım güzel maç olur ve kazanırız.

Bence kadroyu insafsızca eleştirmemek lazım.

1 puan bile başarı puan alamadığımız şu deplasmanda.

Rezalet kadro diye birşey yok, elinizdeki oyuncu çeşitliliği bu ve hocanın sık sık böyle revizyona gitmesi çok doğal. Kaldı ki en ideal onbiri çıkarttığında da oynadığımız oyunu da gördük.

Ömer Bayram'a sallayanlar 2 maçlık performansını görünce övgülerle yaklaşmaya başladı. Şunu kabul edelim bizim takımın belli bir oyun şablonu yok, oyuncuların günlük performansı ve rakibin durumuna göre bazı şeyleri düdük çalmadan anlayamıyoruz.

Hocanın tercihinin doğru olup olmadığı maç sonunda belli olacak çünkü bu maçı kazanırsak herkes hoca çok doğru iş yaptı kaybedersek Falcao ve Lemina yedek mi olur hoca sen bu işi bilmiyorsun derler. Kendi evimizdeki Kasımpaşa maçını da gördük tam kadroyla çok zorlandık.

Umarım güzel maç olur ve kazanırız.

Bence kadroyu insafsızca eleştirmemek lazım.

Şu cümleyi kabul edemiyorum arkadaş. Nasıl kabullenebiliyorsunuz bu durumu gerçekten anlamıyorum dostlar.

Malatyanın kazma 2 stoperine karşılık Andone-Falcao yapsaydık erken sonuca gidip değişiklik yapardık

Geri
Üst Alt