Mariano yerine oynayan Şener böyle maçlarda Mariano'dan daha iyi oynar.

Nagatomo yerine Emre Taşdemir oynatılsa aynı etkiyi verir. 30 yaş üstü oyuncular üst üste oynadığında performansı düşmeye başlıyor.

Bir an önce 0-2 yapmamız lazım.

Ben olsam Andone'yi sola çeker ileriye Falcao'yu alırdım 2.yarı başında.

Kazanmamız lazım şu maçı.

Bu takimin ihtiyaci kafasi calisan 2 bek ve 2 kanat oyuncusudur. Stoperler basit oynasa sorun olmuyor zaten. Marcao cok sola kaydigi zaman hata yapiyor. Orada savunmamiz zayif. Sener'in bölgesinde Rahman oynadigi icin pek gelmediler oradan ama Fofana girince orayi da isleyecekler. Babel'in hemen cikmasi lazim. Adem de 60-65 gibi kenara gelmeli.

Takımda 3. bölgede topu alan herkes bir bizim sahaya doğru depara kalkmak zorunda kalıyor bu kesinlikle çözülmeli, kimse yanına gelmiyor, kimse koşu atmıyor, kimse hareketli değil böyle orada Babel değil x de oynasa aynısını yapacak veya dümdüz milletin içinden geçmeye çalışacak sonra kendisine beyinsiz denilecek

donk bu sene cok kötü
Ben Donk'u çok beğenen biride değilim ama bunları gördükten sonra Donk seviye atlatır, adam basit oynar en azından, her topta hatamı yapar stoper, biri 2 mt top atamıyor diğeri sürekli çalım denemesi, sıfır konsantrasyon, bizim beklentimiz belli basit oynayın ama bunlar illaki bi cacık yapacaklar.

Luyi ve marcaoya çok pis sövücem artık. Lan beceremiyorsan da kendini bilirsin en azından, bu yavaşlıkla mal gibi bekleyip son anda çalım atmaya kalkmak neyin kafası arkadaş. Vur gitsin ileriyee

Bırakın artkı körü körüne savunmayı Galatasarayın iyiliği için gerçekleri görün.Yater yahu..

Hangi ikili iyiyi bilemem ama bizimkiler kesinlikle iyi değil.
Takim daha hazir degil dogru durust birlikte oynamdilar galibiyetler gelsin bi 5 hafta daha sabir ondan sonra bol bol elestirirsiniz

Malatya deplasmani ilk yari 0-4 bitebilirdi, gayet akilli oynuyoruz. Bu stoperler risksiz oynamayi nasil bilmiyor

Ben Donk'u çok beğenen biride değilim ama bunları gördükten sonra Donk seviye atlatır, adam basit oynar en azından, her topta hatamı yapar stoper, biri 2 mt top atamıyor diğeri sürekli çalım denemesi, sıfır konsantrasyon, bizim beklentimiz belli basit oynayın ama bunlar illaki bi cacık yapacaklar.
saglam dayak yemeleri lazim hele luyindama daha calima kaciyor en basit toplari atamiyorsun neyine güveniyorsun. Marcao da yerinde durarak oynasa daha az hata yapar. Arkaya destek gelmiyor o tarafa. Marcao da sola kayiyor bu sebepten ötürü.

Geri
Üst Alt